Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului s-a stins din viață: „Iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers”

Data publicării:
Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook
Descriere foto: Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook

Marcel Pavel este îngenuncheat de durere. Mama artistului s-a stins din viață și a lăsat în inima lui o durere imensă. 

Marcel Pavel trece prin clipe grele, după ce mama lui a părăsit această lume. Artistul a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mărturisit fanilor că se temea mult pentru acest moment. 


Artistul spera că părinții lui nu se vor stinge niciodată și vor rămâne veșnic alături de el. Marcel Pavel a postat un mesaj emoționant pe Facebook, acolo unde a publicat și o fotografie în care se află alături de mama lui pe scenă. 


Marcel Pavel este împietrit de durere, iar asta se poate observa din cuvintele pe care le rostește la adresa mamei sale. 


„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio...sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de socializare. 


Marcel Pavel are probleme de sănătate după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul este nevoit să ia medicamentație pentru tot restul vieții. 


Marcel Pavel a fost la un pas de moarte după ce a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Artistul a fost internat de urgență la Matei Balș, după ce ar fi luat virusul ucigaș în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. 


„Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.


Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a declarat Marcel Pavel pentru pentru playtech.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel