Marcel Pavel, devastat de moartea mamei sale. Artistul nu poate trece peste această pierdere: „Am sufletul terminat”

Data publicării:
Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook
Descriere foto: Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook

Marcel Pavel este îngenunchiat de durere, la șase săptămâni de când și-a pierdut mama. 

Marcel Pavel traversează o perioadă grea din viața lui. În urmă cu șase săptâmâni, artistul și-a pierdut cea mai dragă ființă din viața sa.  Cântărețul avea o relație extrem de strânsă cu mama sa și nu s-a gândit niciodată că o va pierde pentru totdeauna.

Recent, artistul a declarat că anul acesta a fost unul greu pentru el, deși își continuă activitățile și a reluat cântările. Anul trecut,  artistul a fost pe patul de spital, din cauza COVID-19, dar a reușit să câștige bătălia cu virusul nemilos.

„A fost o perioadă foarte urâtă pentru mine. Am trecut prin momente cumplite anul acesta, și anul trecut, dar anul acesta a fost groaznic. Încerc să-mi revin și sper să reușesc să trec cu bine. Am sufletul terminat și mintea puțin ...”, a mărturisit Marcel Pavel, la Xtra Night Show.

 

După aceste două cumpene din viața sa, Marcel Pavel a mărturisit că încearcă să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

„M-am lăsat de sală. Fac 5 km zilnic, după ora 19 sunt în parc tot timpul. (...) La mine e o problemă dacă nu am grijă” , a mai spus artistul.

 

Cel mai mare regret al lui Marcel Pavel

 

Artistul a mărturisit că regretă enorm fptul că nu a petrecut mai mult timp cu cea care i-a dat viață, înainte ca aceasta să își dea ultima suflare. Cântărețul a povestit că nu-și mai văzuse mama de o lună jumătate în momentul în care aceasta a decedat.

„N-am mai vazut o inainte cu o luna jumate. Eu incerc sa trec cu demnitate peste subiectele acestea delicate cu mama mea.”, a spus Marcel Pavel la Antena 1.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel