Marcel Pavel, despre răutățile pe care le-a îndurat după infecția cu COVID-19: ”Mă blestemau, mă înjurau”

Data publicării:
Marcel Pavel, foto Instagram
Descriere foto: Marcel Pavel, foto Instagram

Marcel Pavel a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19. Artistul s-a confruntat cu multe răutăți din partea celor din jur.

Marcel Pavel se numără printre vedetele care au fost infectate cu virusul SARS COV-2 încă de la primele cazuri din România. Artistul a trecut prin momente grele, mai ales că s-a confruntat și cu răutățiile oamenilor din jur, care l-au acuzat că a primit bani pentru a spune că a fost infectat cu virusul nemilos. Deși a declarat în nenumărate rânduri că nu s-a pus niciodată vorba de așa ceva, acuzațiile la adresa lui au continuat să apară.

Recent, artistul a declarat că a fost foarte afectat de acuzațiile grave care i s-au adus, mai ales că a trecut prin clipe de coșmar în lupta cu virusul care  a împânzit o lume întreagă, fiind internat chiar și în spital.

Întrebat fiind dacă s-a vaccinat, Marcel Pavel a refuzat să răspundă. În schimb, a povestit despre suferința prin care a trecut după momentul în care s-a scris în presă că are Covid.

„Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate. Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți. Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000. Se făcea mișto pe tema asta. Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată. După aceea, pe Facebook au început să își ceară iertare. (…) Spuneau că eu am adus Covidul în România. M-a afectat la nivel psihic. Nu mă așteptam ca românii mei să fie împotriva mea, să mă urască, să nu îmi dea voie să mă îmbolnăvesc.”, a precizat Marcel Pavel, pentru Antena 3.

 

Marcel Pavel, despre dependența cu care a rămas în urma infectării cu COVID-19

 

ântărețul a reuși să treacă cu bine peste lupta cu virusul, însă a rămas cu câteva sechele. Marcel Pavel a vorbit despre starea lui de sănătate, dar și despre dependența cu care s-a ales în urma infectării cu noul coronavirus.

Mai exact, Marcel Pavel a declarat că va trebui să ia pastile pentru inimă toată viața, deoarece are tensiunea foarte mare, problemă pe care nu o avea înainte să contracteze virusul.

”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a declarat Marcel Pavel pentru pentru playtech.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel