Marcel Pavel, despre dependența cu care a rămas în urma infectării cu COVID-19: "Toată viața voi lua..."

Data publicării:
Marcel Pavel, foto Instagram
Descriere foto: Marcel Pavel, foto Instagram

Marcel Pavel a dezvăluit cu ce dependență s-a ales după ce a fost infectat cu COVID-19.

Marcel Pavel a fost la un pas de moarte după ce a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Artistul a fost internat de urgență la Matei Balș, după ce ar fi luat virusul ucigaș în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. 

”Din patru în patru ore îmi făceau injecții. Eram terminat, bulversat, chiar și pentru anxietate mi-au dat niște pastile. Mi-au salvat viața. Am tușit cu sânge, cine nu s-ar speria? Am avut cheaguri de sânge la plămâni, am fost la un pas să mă intubeze.

Am gândit că, dacă ajung acolo, s-a terminat cu mine. Dacă mai stăteam o zi acasă și nu mă internam, muream”, povestea Marcel Pavel la Antena 1, după ce a fost externat de la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

 

Cântărețul a reuși să treacă cu bine peste această perioadă grea din viața lui, însă a rămas cu câteva sechele. Recent, Marcel Pavel a vorbit despre starea lui de sănătate, dar și despre dependența cu care s-a ales în urma infectării cu noul coronavirus.

Mai exact, Marcel Pavel a declarat că va trebui să ia pastile pentru inimă toată viața, deoarece are tensiunea foarte mare, problemă pe care nu o avea înainte să contracteze virusul.

”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a declarat Marcel Pavel pentru pentru playtech.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel