Marcel Pavel, despre cel mai mare regret al său. Totul are legătură cu mama sa

Data publicării:
Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook
Descriere foto: Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook

Marcel Pavel a dezvăluit care este cel mai mare regret pe care îl are în legătură cu mama sa, care a murit în urmă cu o lună.

Recent, Marcel Pavel și-a deschis sufletul și a vorbit despre mama sa, pe care a pierdut-o în urmă cu o lună. Artistul a mărturisit că regretă enorm fptul că nu a petrecut mai mult timp cu cea care i-a dat viață, înainte ca aceasta să își dea ultima suflare. Cântărețul a povestit că nu-și mai văzuse mama de o lună jumătate în momentul în care aceasta a decedat.

„N-am mai vazut o inainte cu o luna jumate. Eu incerc sa trec cu demnitate peste subiectele acestea delicate cu mama mea.”, a spus Marcel Pavvel la Antena 1

 

Artistul avea o relație apropiată cu aceasta și nu s-ar fi gândit vreodată că o va pierde. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist pe rețelele de socializare.

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio...sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de socializare. 


Mama cântărețului se afla în spital de trei săptămâni, acolo unde și-a dat și ultima suflare. În tot acest timp a fost în stare gravă și nici nu putea vorbi. Marcel Pavel a dezvăluit că mama lui avea multe probleme de sănătate. 


„Mama suferea de zece ani de diabet, era dependentă de insulină, a făcut blocaj renal, diabetul i-a atacat toate organele.


Avea cangrenă la piciorul stâng, suferise și un infarct, descoperit de medici în spital, dar pe care l-a dus pe picioare. Mama era internată la Spitalul Cantacuzino, din București. Ieri, la ora 11.00 dimineața, când trebuia transferată la Spitalul Militar, pentru revascularizarea piciorului, a încetat însă din viață. În ultimele trei săptămâni, nu mai era coerentă, așa că nu am mai putut vorbi”, a declarat Marcel Pavel, pentru playtech.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel