Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului din cauza pandemiei. Afacerea artistului este la pământ

Data publicării:
Marcel Pavel, foto Instagram
Descriere foto: Marcel Pavel, foto Instagram

Marcel Pavel suferă enorm din cauza pandemiei de Covid-19. Artistul a stârnit un val de reacții negative după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Marcel Pavel a fost acuzat de-a lungul timpului că ar fi mințit și că ar fi primit bani pentru a declara că a fost infectat cu Covid-19. 


Dar pandemia l-a efectat destul de rău pe artist. Afacerea acestuia este la pământ. Potrivit bilanțului anual al firmei pe care Marcel Pavel o deține, Master Art Vision SRL, acesta a avut cea mai mare pierdere de la înființare. 


Conform documentului, Marcel Pavel a avut o cifră de afaceri de 96.770 lei în anul 2020, de trei ori mai puțin decât în anul precedent și o pierdere de 297.773 lei. Societatea are datorii de 71.431 lei. 


„Din micile rezerve pe care le mai am, ca am mai avut inspiratia aceasta de a mai pune ceva banuti in banca… Dar mai mult de un an de zile nu cred ca o sa mai rezist. Sincer vorbesc. Sa nu fim ipocriti. Iar daca nu vom porni economia in Romania vom fi terminati”, a declarat Marcel Pavel în emisiunea moderată de Cristi Brancu în urmă cu un an de zile. 


Cu câteva săptămâni înainte de a se infecta cu Covid-19, Marcel Pavel anunța că a ajuns la fundul sacului din cauza pandemiei și numai poate suporta această situație:


„Trăiesc din micile rezerve pe care le mai am, că am avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă. Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România suntem terminați”, spunea Marcel Pavel, anul trecut.


Ce avere deține Marcel Pavel?


„Din pacate sau din nefericire, detin doar o casa din 2001, 4 hectare de teren agricol si doua masini achizitionate acum 10 ani. Una dintre ele este cumparata la mana a doua, iar cealalta, tot de 10 ani este inregistrata pe firma si achizitionata in leasing, achitata pe parcursul a 5 ani; are bancheta din spate roasa de vreme. Nu-mi permit sa schimb masina, dar macar bancheta… Casa e cumparata cu ajutorul socrilor. Am vandut si un apartament si asa am avut pentru casa”, a declarat Marcel Pavel pentru click.ro în anul 2015.

 

Citește și: Oana Roman a fost la un pas de a-și pierde contul de Instagram. Clipul video cu Marius Elisei dezbrăcat a costat-o scump pe vedetă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel