Marcel Pavel a ajuns la fundul sacului. Artistul are probleme financiare: "E foarte greu"

Data publicării:
Marcel Pavel, instagram
Descriere foto: Marcel Pavel, instagram

Marcel Pavel a dezvăluit că are mari probleme financiare. O investiție proastă i-a scăzut considerabil fondurile și a ajuns la fundul sacului.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Din cauza pandemiei, cântărețul a declarat că a fost extrem de afectat din punct de vedere financiar și se descurcă foarte greu. Artistul a mărturisit că problemele financiare au început în anul 2008, atunci când a investi 40 000 de Euro într-o afacere care nu a dat roade. De atunci artistul încearcă să se redreseze, însă pandemia îi dă mari bătăi de cap.

 „Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel în cadrul unei emisiuni tv.

Marcel Pavel vrea să se vaccineze, însă se teme de reacții adverse

Artistul a trecut prin momente grele, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta a trecut cu bine peste acest moment și așteaptă să se vaccineze, însă se teme de reacțiile adverse.

„Mă vaccinez după Paşte, am avut anticorpi. Am teamă de reacţii adverse, sunt predispus la tromboze de atunci, de la tratament. Am 62 de ani totuşi!”, a mai declarata Marcel Pavel.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel