Maradona nu poate fi incinerat. Copii presupuși ilegitimi, acțiune în instanță după decesul starului

Data actualizării: | Data publicării:
Diego Maradona, foto instagram
Descriere foto: Diego Maradona, foto instagram

Trupul marelui fotbalist Diego Armando Maradona nu poate fi incinerat ca urmare a unei acțiuni în instanță care a fost depusă de șase presupuși copii ai fotbalistului. 

Corpul fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona trebuie conservat în cazul în care ADN-ul său este necesar pentru în cazurile de stabilire a paternităţii, a hotărât o instanţă din Argentina, potrivit Agerpres.

Maradona a decedat luna trecută la vârsta de 60 de ani după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires.

Deşi avocaţii starului argentinian au anunţat existenţa unor probe de ADN, un tribunal a impus ca fostul jucător să nu poată fi incinerat la o dată ulterioară.

Cinci copii au fost deja recunoscuţi de Maradona, patru în Argentina şi unul în Italia, pe când juca la Napoli, iar alţi şase aşteaptă o decizie în tribunale pentru stabilirea paternităţii pentru a putea participa în complexul proces de moştenire a bunurilor fostului mijlocaş.

Unul dintre cei şase copii, Magali Gil, 25 ani, a spus că a aflat acum doi ani că idolul argentinian a fost tatăl ei biologic şi a solicitat un eşantion ADN pentru confirmarea paternităţii. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel