Mara Oprea, actrița din Adela, accident chiar pe platourile de filmare. Cum a fost schimbat scenariul

Data publicării:
Mara Oprea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mara Oprea, sursa foto Instagram

Mara Oprea s-a accidentat chiar în timpul filmărilor pentru serialul Adela. Ce a pățit frumoasa actriță?

Mara Oprea se bucură de un succes imens datorită rolului din serialul Adela, difuzat de Antena 1. Tânăra actriță joacă rolul principal și poate spune că și-a câștigat deja foarte mulți admiratori. În timpul unei pauze de la filmări aceasta s-a împiedicat și a căzut pe picior. Din păcate, Mara Oprea și-a rupt piciorul, iar producătorii au fost nevoiți să schimbe scenariul. 


„Eram la filmări într-o zi în care aveam o pauză foarte lungă între secvențe și stăteam în camera lui Paul, din casa Andronic, atunci când m-a sunat cineva să mă duc la cadru. M-am ridicat, tocmai avusesem un curs de mișcare online din cauza virusului.


Nu am pățit nimic la cursul de mișcare unde dansam tango și m-am ridicat să arunc niște firimituri la gunoi, și pe drum nu știu ce am făcut, mergeam într-un pas mai alert și pur și simplu m-am împiedicat și am căzut pe picior. Au încercat fetele de la costume să nu-mi schimbe partea de jos, îmi schimb doar partea de sus ca să dau cât mai rar gheata jos.


Am momente în care îmi vine să fac ceva și uit că am gheata și că nu mă pot mișca. Am avut și secvențe în care a trebuit să filmez ca și cum n-aș avea-o. Au filmat în așa fel încât să nu se vadă, stăteam la masă, dar am avut tendința de a mă ridica sau de a face un gest”, a declarat Mara Oprea în emisiunea CulTour. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel