Mara Bănică, ținta escrocheriilor. Infractorii s-au folosit de imaginea ei pentru a păcăli oamenii: "Solicită bani"

Data publicării:
Mara Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Mara Bănică, sursa instagram

Mara Bănică a răbufnit în fața fanilor, după ce a ajuns ținta escrocheriilor. 

În ultima vreme, tot mai multe vedete se confruntă cu escrocheriile făcute pe rețelele de socializare. Printre acestea se numără și Mara Bănică, care a răbufnit în fața fanilor, după ce au apărut anunțuri pe internet în care se solicitau bani pentru cazuri nobile și diferite donații pe numele și fotografiile ei. Mai mult decât atât, aceștia se foloseau chiar și de fotografia lui Daniel Ionașcu pentru a avea mai multă credibilitate în planul lor.

Enervată la culme de toate cele întâmplate, Mara Bănică le-a povestit și fanilor cu ce situație se confruntă și i-a îndemnat să nu credă nimic din ce apare pe internet prin intermediul unor conturi false.

Bună dimineața tuturor! Am primit foarte multe mesaje de la voi legate de un individ sau un grup de indivizi care, folosind fotografiile mele și ale lui Daniel Ionascu, solicită bani pentru diverse cazuri sociale. Mă dezic public de această escrocherie și, cum din păcate nu este prima, sunt convinsă că autoritățile vor găsi indivizii care fac astfel de lucruri. Vă rog nu dați bani nimănui care se folosește de numele și imaginea mea pentru cazuri sociale. Dați și un share, să știe toată lumea! Mulțumesc!”, a scris Mara Bănică pe contul ei de Instagram.

Nu este prima dată când Mara Bănică trece prin asemenea situație. Vedeta a fost victima escrocheriilor și în trecut, când au apărut mai multe știri false despre ea. Aceasta a aflat de pe internet că a murit, iar aceasta știre falsă a ajuns chiar la familia vedetei, care s-a panicat.

”Sună prietenii pe la mama, e un moment foarte neplăcut. Aș vrea măcar ca în lunile astea cu R să nu mă omoare, nu e în regula.”, a spus Mara Bănică la Acces Direct.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel