Mara Bănică s-a cununat religios. Ce a ales să poarte vedeta la cel mai frumos moment din viața ei/ FOTO

Data publicării:
Mara Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Mara Bănică, sursa instagram

Mara Bănică s-a cununat religios cu iubitul ei. Celebra jurnalistă a ales să poarte o ținută deosebită.

Ieri, Mara Bănică a trăit cel mai frumos moment din viața ei. Vedeta și iubita lui și-au unit destinele pentrt totdeauna în fața lui Dumnezeu. Pe contul ei de Instagram, Mara Bănică le-a arătat fanilor săi cum a ales să se îmbrace în cea mai specială zi. 

Dacă majoritatea mireselor optează pentru rochii albe, cât mai pompoase și sofisticate, Mara Bănică a ales o rochiță simplă, nici lungă dar nici scurtă, de culoare nude, cu câteva inserții aurii, mâneci scurte și bufante și voal.

Mara Bănică a optat pentru o coafură lejeră, iar machiajul a fost unul simplu. De asemenea, jurnalista a ales un buchet de flori superb, care se potriveau perfect cu nuanța rochiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

 

Mara Bănică își dorește să devină mamă din nou

 

În urmă cu ceva timp, Mara Bănică a declarat că își dorește să devină mămică din nou, însă tot băiat, deoarece nu se vede mamă de fetiță.

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei. 

Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu.  Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar.  Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, a spus Mara Bănică, acum ceva timp la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel