Mara Bănică, MOTIVATĂ să slăbească cât mai mult: Nu trebuie să fiu cât un tanc

Data publicării:
Sursa foto: Mara Bănică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mara Bănică, instagram

Mara Bănică își dorește să slăbească până la botezul fetiței.

Mara Bănică este mai motivată ca niciodată și vrea să dea jos, într-un timp cât mai scurt, toate kilogramele acumulate în plus, pe timpul sarcinii. Vedeta se pregătește pentru botezul micuței și are de pierdut aproximativ 14 kilograme, pentru a ajunge la forma de invidiat, la care era înainte.

„Chiar înainte să nasc cântăream 90 de kilograme, iar acum, după naștere, am vreo 70 de kilograme. Eu, înainte de sarcină, aveam 56 de kilograme. Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte, dar mă mulțumesc și cu 10 kilograme până la botez, în mai.", a spus Mara Bănică, potrivit Click!.

"Cea mai bună dietă este înfometarea"

Vedeta recunoaște faptul că se chinuie foarte mult pentru a slăbi și a recurs chiar și la o dietă "minune". Totuși, spune ea, în trecut a obținut rezultate foarte bune, prin alte mijloace.

"Adevărul e că cea ma bună dietă tot înfometarea este! Am slăbit 18 kilograme când am ținut ultima oară dieta asta. Dieta se bazaeză în principal pe brânzeturi și pe carne”,  a mai spus Mara.

Pe ce se bazează dieta Marei Bănică

Dieta Marei Bănică are la bază câteva reguli simple: în prima săptămână se consumă doar brânzeturi, care să nu aibă peste 7%  grăsime și legume, mai puțin roșii. După care, în cea de-a doua săptămână, vedeta are voie să introducă carnea fiartă sau la cuptor (pui, porc, vită, curcan) combinată cu legume crude. Totuși, regimul nu rămâne singura opțiune la care apelează Mara Bănică. 

„De la 1 aprilie mă duc și la proceduri, dar trebuie să nu fiu totuși tanc când merg acolo. Eu nu sunt pe principiu: gata am născut, sunt ca la mânăstire și nu contează cum arăt. O femeie trebuie să se îngrijească, să arate bine și după ce a născut”, a mai spus jurnalista.

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Jurnalista a născut o fetiță pe 1 februarie, care a fost perfect sănătoasă. Vedeta a dezvăluit și numele fetiței, care nu este unul ales la întâmplare: Donca Maria. Mara Bănică a ales ca fiica ei să se numească ca  regretata soră a lui Serghei Mizil, care s-a stins din viață în octombrie 2021, în urma unor probleme de sănătate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel