Mara Bănică, imagine de senzație, în a șasea lună de sarcină: „Hai că nu-i rău”

Data actualizării: | Data publicării:

Mara Bănică este însărcinată în șase luni și urmează să devină mamă de fetiță. Vedeta mai are un băiețel.

Mara Bănică este extrem de discretă cu viata ei privată. Însărcinată în 6 luni, vedeta nu obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare imagini cu ea, deși fanii sunt extrem de curioși. 
Astăzi, jurnalista le-a făcut o surpriză fanilor și le-a dezvăluit cât de mult i-a crescut burtica. 


 „Mă tot roagă o prietenă să-i trimit o poză cu burtica. E drept, nu aveam niciuna! Astăzi mi am făcut curaj. Hai că nu-i rău pentru 6 luni, nu?”, a scris vedeta pe Facebook, in dreptul imaginii. 

 

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Jurnalista și-a dorit enorm de mult să îi facă fiului ei un frățior sau o surioară și după multe așteptări vestea cea mare le-a luminat viețile. 


Chiar dacă vedeta s-a simțit foarte rău în primul trimestru de sarcină, bucuria că va avea încă un copil, i-a dat putere să lupte și să se pună pe picior. 


„Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Niște grețuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună și jumătate. Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc și să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viața mea. Dar am rămas pozitivă”, a mai spus Mara Bănică, pentru cancan.ro. 


Mara Bănică s-a văzut mereu mămică de băiețel. Chiar fiul ei mai mare, Dima și-a dorit mult un frățior. Inițial, vedeta a crezut că va deveni mamă de gemeni, dar doctorul a anunțat-o că va deveni mămică de fetiță, iar bucuria a fost imensă pentru toată lumea. 


Jurnalista i-a zis fiului ei că suriora lui este cel mai mare cadou pe care i l-ar fi putut face în viață. 


„Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Inițial am avut doi saci gestaționali, știam că am gemeni. La vreo două săptămâni sau trei, medicul ne-a spus că unul dintre saci este gol, fără embrion. Abia ce ne obișnuisem cu ideea de doi! Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche. Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă.


Dima ne-a rugat mulți ani să-i facem un frățior. Când i-am spus, a fost așa de emoționat! Se bucură, vorbește cu ea în burtică, e absolut fascinat și zilnic mă întreabă câte zile mai sunt. I-am spus că sora lui este cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l fac vreodată pe lumea asta. N-a înțeles el exact ce am vrut să spun, dar știu sigur că peste ani își va da seama”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel