Mara Bănică a publicat prima fotografie cu viitorul soț: „E făcută acum 2 sau 3 ani, undeva la capătul lumii, în Africa de Sud”

Data publicării:

Mara Bănică a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Jurnalista și-a ținut ascunsă relația, până acum, și nimeni nu știe cine este bărbatul misterios care i-a furat inima. 

Mara Bănică a anunțat ieri că a fost cerută în căsătorie și că urmează să se căsătorească. După ce a postat și fotografia cu verighetele, jurnalista a fost asaltată de întrebările curioșilor. Pentru a înlătura o parte din mister, vedeta a postat pe tețelele de socializare o fotografie cu iubitul ei. Ce-i drept, bărbatul are fața acoperită cu o mască, dar din postarea ei aflăm că au o relație de câțiva ani și că urmează să fie o soție supusă. 

 

Jurnalista a postat prima fotografie cu partenerul ei de viață. Din păcate, curioșii nu i-au putut vedea fața.

”Va multumim tuturor pentru miile de mesaje primite. Fotografia e facuta acum 2 sau 3 ani, undeva la capatul lumii, in Africa de Sud. Sotul meu nu este persoana publica si considera ca in familia noastra ajunge sa fiu eu cea cunoscuta. Asa ca, sotie ascultatoare, ma supun. Oricum, ne ati coplesit cu bunatate si ganduri bune si vi le intoarcem inzecit! Doamne Ajuta!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel