Mara Bănică a născut. Vedeta a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase: ”Ne acomodăm cu viața exterioară”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Mara Banica, foto Facebook
Descriere foto: Mara Banica, foto Facebook

Mara Bănică este în culmea fericirii. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară. 

Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea TV a născut în urmă cu puțin timp o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a făcut și primele declarații după ce a născut. Chiar de la primele ore ale dimineții, vedeta și-a strâns în sfârșit bebelușul în brațe și nu-și mai încape în piele de fericire. 

”Astazi ne am marit familia! Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine!”, a transmis Mara Bănică, pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Ce spunea Mara Bănică, înainte să nască

 

 

Înainte să nqască, Mara Bănică a declarat că este nerăbdatoare să își strângă fiica în brațe și are emoții foarte mari.

.  „Am emoții foarte mari. Mi-am făcut bagajul de o saptămână.  Stau cu el la ușă.

Doctorul cu care urmează să nasc a plecat în Republica Dominicană, timp de două săptâmâni. Mi-a zis să ne întâlnim pe 19 ianuarie, ca să stabilim ziua când voi naște. Dacă se întâmplă ceva, voi naște cu doctorul cu care l-am născut pe băiatul meu, Dima. E frustrant, însă, în perioada asta, cu Covid-ul, pentru că am înțeles că tatăl copilului nu poate intra la spital. Poate totuși o să-l lase până la urmă.

 

Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca să mă pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel