Mara Bănică a dezvăluit ce funcție ocupă soțul ei: „Ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă”

Data publicării:
Mara Banica, foto Facebook
Descriere foto: Mara Banica, foto Facebook

Mara Bănică se simte o femeie fericită pe toate planurile. Vedeta va deveni mămică în curând și a dezvăluit ce job are soțul ei. 

Mara Bănică se simte în al nouălea cer de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta așteaptă venirea pe lume a fiicei ei, dar spune că este lipsită de emoții deoarece are mare bază pe soțul ei. 


Bărbatul este foarte fericit de când a aflat că va fi tată de fetiță și spune Mara că vizita la ecograf este o încântare pentru soțul ei. 


„Relația cu soțul meu este minunată. De când ne-am cunoscut, am devenit o familie din prima zi. El e foarte încântat de faptul că o să devină tată. Vedem fetița la ecograf și e foarte fericit, zici că a făcut-o el cu el, este copie unu la unu, dar fetele seamănă cu tații. Nu ne-am supărat niciodată, suntem absolut la fel și în majoritatea timpului râdem. Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme și mă ajută foarte mult. În primul rând e ajutorul acesta moral și în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară”, a spus ea pentru FANATIK.


Vedeta ține relația de iubire departe de ochii curioșilor, dar a dezvăluit acum funcția pe care o ocupă soțul ei într-o companie din Germania. Mara Bănică stă departe de partenerul ei de viață pentru 2-3 săptămâni, dar spune că și-au asumat acest aspect încă de la început. 


„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a mai spus ea.


Mara Bănică nu vrea să aibă deocamdată o bonă pentru copil, mai ales că soțul ei se va întoarce în România după ce vedeta va naște. Iar asta îi conferă jurnalistei o mare stabilitate emoțională. 


„În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a adăugat jurnalista.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel