Mara Bănică, primele imagini cu fetița ei. Ce nume deosebit a ales prezentatoarea TV pentru mezina familiei/ VIDEO

Data publicării:
Mara Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Mara Bănică, sursa instagram

Mara Bănică le-a arătat fanilor primele imagini cu fetița ei nou-născută. Prezentatoarea TV  a dezvăluit și numele micuței. 

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea Tv și-a surprins fanii cu primele imagini cu fetița ei nou-născută. Cele două au ajuns deja acasă și se bucură din plin de momentele de tandrețe, în familie. Surpriza a fost și mai mare, căci vedeta le-a dezvăluit fanilor și numele pe care l-a ales pentru micuță. Ei bine, pe mezina familiei o cheamă Donca Maria.  Numele ales de vedetă nu este unul la întâmplare. Mara Bănică a ales ca fiica ei să se numească ca  regretata soră a lui Serghei Mizil, care s-a stins din viață în octombrie 2021, în urma unor probleme de sănătate.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

 

Ce spunea Mara Bănică, înainte să nască

 

 

Înainte să nască, Mara Bănică a declarat că este nerăbdatoare să își strângă fiica în brațe și are emoții foarte mari.

.  „Am emoții foarte mari. Mi-am făcut bagajul de o saptămână.  Stau cu el la ușă.

Doctorul cu care urmează să nasc a plecat în Republica Dominicană, timp de două săptâmâni. Mi-a zis să ne întâlnim pe 19 ianuarie, ca să stabilim ziua când voi naște. Dacă se întâmplă ceva, voi naște cu doctorul cu care l-am născut pe băiatul meu, Dima. E frustrant, însă, în perioada asta, cu Covid-ul, pentru că am înțeles că tatăl copilului nu poate intra la spital. Poate totuși o să-l lase până la urmă.

 

Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca să mă pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel