MANTRA specifică ZODIEI tale cu ocazia Zilei gândirii pozitive

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor o Brett Jordan
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor o Brett Jordan

Cuvintele care îți pot schimba viața. 

Conform dexonline.ro, mantră înseamnă o formulă sacră cu valoare magică și educativă, în unele practici și religii orientale (yoga, budism, hinduism, tantrism).

Astăzi cu ocazia Zilei gândirii pozitive, putem conștientiza că la început a fost cuvântul și că acesta ne poate schimba viața. 

Această zi a fost înfiinţată în 2003 de un om de afaceri american care şi-a dorit ca oamenii să conştientizeze cât de importantă este gândirea pozitivă şi cât de multe avantaje îţi oferă în viaţă. Până la urmă, o persoană îşi poate schimba viitorul dacă îşi schimbă atitudinea pe care o are, în general, faţă de viaţă. 

Mantra reprezintă un pas pregătitor pentru declanșarea unei forțe interioare și poate avea rezultate eficiente dacă este rostită așa cum trebuie în cadrul unei meditații. Eliberați-vă mintea de gânduri și rostiți cuvintele care se potrivesc zodiei voastre.

Aflați mai jos care este mantra fiecărei zodii sau ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Răbdare, răbdare, răbdare

Ești impulsiv și îți place să fii mereu pe primul loc, însă nu e cazul să îți fie teamă, poți face absolut tot ce ți-ai propus dacă ai răbdare. Tu vrei răbdare, dar vrei acum! Lucurile se pot rezolva cu ușurință, iar soluțiile vin mai ușor când apar într-o minte limpede. Lasă furtuna să treacă, dă-ți voie să aveți răbdare.

Taur / Ascendent în Taur

Pot să accept schimbarea

Cauți mereu stabilitatea și sigur, nu este nimic în neregulă cu asta, însă poate ar fi mai bine să nu rămâi blocat în rutină. Ai nevoie să schimbi din când în când, să deschizi ușa lucrurilor bune și oportunităților care pot apărea astfel.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

E în regulă să mă opresc uneori

În goana ta poți fi aventuros și fermecător sau neliniștit și distrat. O bună modalitate de a îți regăsi echilibrul interior este să te oprești din când în când și să îți accepți sentimentele. Iureșul gândurilor și al ideilor nu va pleca nicăieri însă va avea ocazia să se limpezească și să se cristalizeze mai ușor apoi.

Cite;te continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel