Manifestarea pe care fiecare semn zodiacal ar trebui să o spună în această săptămână, 9 - 14 mai 2023

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Artem Kovalev
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Artem Kovalev

Pe măsură ce Soarele intră în Taur în această săptămână, între 9 și 14 mai 2023, vă puteți valorifica determinarea și puterea pentru a vă manifesta visele. Amintiți-vă că speranța este întotdeauna prezentă în fiecare moment, iar imaginarea unei realități diferite necesită curaj. Nu există limite sau bariere pentru ceea ce poți realiza, iar pentru a întruchipa acest adevăr, trebuie să lucrezi cu universul și cu energiile actuale pentru a manifesta ceea ce îți este disponibil.

Berbec  
Manifestă: Speranță  

Amazonita este cunoscută ca piatra speranței. În această săptămână, folosește acest cristal puternic în timpul meditațiilor, poartă-l asupra ta în timpul zilei și chiar în timp ce repeți afirmația săptămânală pentru a insufla o mai mare speranță în viața ta.  

Afirmație de manifestare: Îmbrățișez noi speranțe și dorințe pentru viața mea.  

Taur  
Manifestă: Recunoaștere 

Folosind o lumânare aurie sau portocalie, desenează-ți numele pe verticală pe ea. Apoi tăvăliți-o prin miere și frunze de dafin zdrobite în timp ce repetați afirmația săptămânală și vizualizați recunoașterea sau promovarea pe care sperați să o primiți.  

Afirmație de manifestare: Sunt demn de recunoaștere pentru eforturile și talentele mele.  

Gemeni  
Manifestă: Noi experiențe 

Creează un altar cu simboluri a tot ceea ce vrei să primești în viața ta, așezând o lumânare albă în centrul acestuia. În timp ce meditezi în fiecare seară în fața acestui spațiu, repetă afirmația săptămânală pentru a te asigura că îmbrățișezi fiecare experiență nouă din viața ta.  

Afirmație de manifestare: Eliberez tot ceea ce mă reține din calea noilor experiențe pe care vreau să le creez.  

Rac  
Manifestă: Fericirea 

Salvia albă poate curăța un spațiu, în timp ce trandafirii pot aduce fericire, dragoste și pozitivitate. Folosind o pastă din ambele, curăță-ți spațiul și pe tine însuți în fiecare dimineață sau seară din această săptămână, în timp ce repeți ceea ce eliberezi și ceea ce vrei să manifești în viața ta.  

Afirmație de manifestare: Îmbrățișez fiecare moment de schimbare ca pe o oportunitate pentru o mai mare fericire.  


Leu
Manifestă: O nouă dragoste  

Adună o lumânare roz sau roșie și simboluri ale ceea ce speri să experimentezi în cadrul relației tale. Gravează cuvintele iubire nouă în lumânare, apoi maseaz-o cu ulei de măsline cu mâinile în timp ce repeți afirmația săptămânală.  

Afirmația de manifestare: Eliberez orice persoană din credința învechită care mă ține departe de dragostea pe care o merit.  

Fecioară  
Manifestă: O rutină mai sănătoasă 

Amestecați împreună frunze uscate de rozmarin, camfor, salvie, semințe de muștar, tămâie și trandafir. Creați o tămâie lejeră pe care o ardeți din două în două seri, în timp ce vă vizualizați și vă stabiliți prioritățile. De asemenea, puteți folosi uleiuri esențiale, dacă preferați, pentru a crea un spray de cameră.  


Afirmație de manifestare: Îmi permit să prioritizez îngrijirea de sine.  

Balanță  
Manifestă: Recunoștință 

Începeți o practică de recunoștință de dimineață de a scrie trei până la cinci lucruri pentru care sunteți recunoscător. Creează-ți un spațiu hrănitor cu ceai cald, o lumânare albă și timpul necesar pentru a reflecta pe deplin la tot ceea ce ai ocazia să faci față de ceea ce ai putea simți că trebuie să faci.  

Afirmație de manifestare: Renunț la îndoială și la frică și îmbrățișez recunoștința pentru tot ceea ce mă înconjoară.

Scorpion  
Manifestă: Vindecare 

Încearcă să încorporezi Lapis Lazuli în practica ta de meditație din această săptămână, alături de afirmația ta. Acest lucru îți va permite să încorporezi o mai mare vindecare în perspectiva ta, permițându-ți să-ți schimbi viața din interior spre exterior.  

Afirmație de manifestare: Îmbrățișez vindecarea în fiecare aspect al vieții mele.  


Săgetător  
Manifestă: Încredere 

Începeți prin a scrie tot ceea ce sunteți mândru, ceea ce sunteți și ceea ce ați realizat. Apoi, ia o lumânare galbenă mică, masează uleiul de bergamotă în ea și privește-te în oglindă în timp ce citești ceea ce ai scris. Încearcă să întruchipezi sentimentul în corpul tău, mai degrabă decât să te uiți doar la înfățișarea ta, pentru a contribui la insuflarea unei mai mari încrederi în tine.  

Afirmație de manifestare: Vorbesc cu sinceritate și încredere și am încredere în proces.  

Capricorn  
Manifestă: Acceptare

Începeți prin a pune o lumânare roz și albă pe altarul sau spațiul dvs. sigur. Adună trei semințe, un plic și o bucată de cuarț roz. Repetați afirmația în timp ce puneți semințele în plic, semnificând propriul corp, minte și spirit, iar apoi așezați-le lângă lumânări, cu cristalul deasupra.  

Afirmație de manifestare: Eliberez ideea de perfecțiune și îmbrățișez frumusețea ei.  


Vărsător  
Manifestă: Încredere 

Scrieți pe o bucată de hârtie ceea ce sperați să aveți încredere. Plantați-o în grădina dvs., așezând deasupra o bucată de agat albastru dantelat. Întoarce-te zilnic la acest loc și udă-l în timp ce îți repeți afirmația.  

Afirmație de manifestare: Am încredere în intuiția mea pentru a mă conduce spre binele meu suprem.  

Pești  
Manifestă: Fericire


Adună o pană galbenă, pune-o pe altarul tău în timpul meditației și poartă-o pe corp în timpul zilei, repetând afirmația săptămânală pentru a te concentra și a culege mai multă bucurie în viața ta.  

Afirmație de manifestare: Salut fericirea și iubirea în viața mea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel