Mandat de arestare pentru Marilyn Manson. Ce acuzații grave i se aduc artistului

Data publicării:
Marilyn Manson, sursa instagram
Descriere foto: Marilyn Manson, sursa instagram

 Poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele celebrului rocker Marilyn Manson. Artistului i se aduc acuzații grave.

Marilyn Manson ar fi fost acuzat de agresiune, motiv pentru care poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele său. La începutul acestei luni, Marilyn Manson, pe numele său adevărat Brian Hugh Warner a fost dat în judectă de Ashley Walters, pentru agresiune sexuală. Echipa juridică a asistentei  a depus o plângere în California.

Fosta asistentă a susținut că Manson era un șef terifiant și violent, dar și că le-ar fi spus prietenilor săi că o pot bâjbâi și săruta. Manson ar fi pus-o să lucreze 48 de ore la rând, însă eprezentanții lui Marilyn Manson au „negat vehement orice acuzație de agresiune”.

În februarie, Marilyn Manson a fost abandonat de casa sa de discuri Loma Vista Recordings în urma afirmațiilor actriței Evan Rachel Wood că ar fi fost „abuzată în mod oribil” de interpret.

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari. Poliția a adăugat că presupusele agresiuni „nu sunt de natură sexuală”. Marilyn Manson nu a făcut până acum niciun comentariu public cu privire la aceste învinuiri,  potrivit BBC.

Artistul și fostul său manager Tony Ciulla se confruntă, de asemenea, cu un proces intentat de actrița „Game of Thrones” Esmé Bianco. Actrița l-ar fi dat în judecată pentru agresiune sexuală și trafic sexual, acuzându-l pe Manson de viol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel