Managerul cântăreţei Britney Spears a pus capăt colaborării sale îndelungate cu artista americană

Data publicării:
Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Managerul cântăreţei Britney Spears a decis să pună capăt colaborării sale îndelungate cu vedeta pop, informează revista Variety, care citează o scrisoare a acestuia către tatăl cântăreţei cu privire la intenţia artistei de a nu mai susţine niciodată concerte.

Larry Rudolph a scris în scrisoarea lui către Jamie Spears şi Jodi Montgomery - desemnată tutore temporar al cântăreţei Britney Spears în 2019 - că "serviciile sale nu mai sunt necesare", în condiţiile în care Britney "şi-a exprimat intenţia de a se retrage oficial".

 

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a fost plasată sub tutelă în 2008, după ce a suferit o cădere nervoasă, intens mediatizată la vremea respectivă. Condiţiile tutelei judiciare sunt foarte stricte şi prevăd ca deciziile care o privesc pe cântăreaţă să fie luate în majoritatea cazurilor de tatăl acesteia, Jamie Spears, cu care vedeta are o relaţie dificilă de multă vreme.

 

Un proces ce vizează anularea tutelei sale judiciare a început anul trecut. În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a cerut în timpul unei audieri anularea acestei tutele şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles, notează Agerpres. 

 

În scrisoare, Rudolph, care a colaborat cu artista americană timp de peste 25 de ani, a precizat totodată că nu a făcut niciodată parte din echipa care asigură tutela artistei şi că nu a luat parte la acţiunile acelei echipe. Fostul manager nu a putut fi contactat de Reuters pentru a face declaraţii despre scrisoarea lui sau despre articolul publicat în revista Variety.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel