Mama Simonei Halep, primele declarații despre cununia fiicei sale. Ce mesaj emoționant a transmis: "M-am rugat..."

Data publicării:
Simona Halep și mama sa, sursa instagram
Descriere foto: Simona Halep și mama sa, sursa instagram

Tania Halep a făcut primele declarații despre cununia fiicei sale cu Toni Iuruc.

Simona Help și Toni Iuruc  au spus cel mai sincer DA în fața ofițerului de stare civilă.  Cununia civilă a avut loc la Constanța, apoi mirii vor sărbători alături de familie și prieteni de suflet într-un local de fițe din celebra stațiune Mamaia. 

Tania Halep, mama sportivei, a făcut și ea primele declarații legate de cununia fiicei sale. Îmbracată într-un costum elegant din două piese, de culoare crem, ama sportivei a mărturisit că are emoții ca orice mamă și s-a rugat ca această zi să fie una plină de soare și liniște.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mama, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale, potrivit Gandul.ro

 

Cine va cânta la nunta Simonei Halep și Toni Iuruc

 

Simona Halep și Toni Iuruc au ales să le cânte la nuntă Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

„Vom începe cu piesa , așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă”, a spus Dan Bittman pentru impact.ro

Totodată, Dan Bittman a ținut să precizeze faptul că se simte onorat să cânte la nunta campioanei României și a transmis și un mesaj de felicitare.

“Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei. Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere”, a declarat Dan Bittman pentru FANATIK.

Printre artiștii confirmați care vor întreține atmosfera la petrecere se află Loredana Groza, dar și formația machedonească Pindu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel