Mama Oanei Roman a fost OPERATĂ. Primele INFORMAȚII după intervenția chirurgicală

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Mioara Roman a fost operată. Fiica ei, Oana Roman, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale.

Ultima perioada a fost plină de ghinioane pentru Oana Roman. După ce în pragul sărbătorilor de iarnă vedeta și soțul ei, Marius Elisei, au ales să meargă pe drumuri separate, Oana Roman a început noul an cu noi probleme. Mama acesteia a fost internată la spital, în urma unor stări de rău pe care aceasta le-a acuzat.

În urma mai multor investigații medicale, doctorii au hotărât că mama Oanei Roman trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman la InstaStory în urmă cu câteva zile.

Mama Oanei Roman a ieșit din operație!

Astăzi, Mioara Roman a fost operată. Fiica ei și-a anunțat fanii că totul a decurs bine și că starea mamei sale este stabilă. De asemenea, Oana Roman a mărturisit că mama ei se află la ATI pentru câteva ore și că cel mai probabil vineri o să poată pleca acasă. Vedeta a ținut să le mulțumească și cadrelor medicale care au avut grija de mama ei și au ținut-o la curent cu starea acesteia.

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel