Mama Oanei Roman a fost externată. Primele INFORMAȚII despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Data publicării:
Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara Roman, sursa foto Instagram

Necazurile se țin lanț de Oana Roman. Vedeta a fost nevoită să meargă de urgență cu mama ei la spital pentru o operație. 

Mioara Roman a fost operată de urgență seara trecută din cauza unui punct de grăsime care s-a tot mărit și s-a infectat. Oana Roman a fost cea care a anunțat pe pagina de Instagram că este la spital cu mama ei pentru o intervenție chirurgicală. 


„Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Chiar dacă această intervenție chirurgicală prin care a trecut Mioara Roman seara trecută nu a fost una complicată, Oana Roman le-a spus fanilor de pe Instagram că a fost nevoie urgentă ca mama ei să fie operată. De data aceasta Oana nu a fost speriată și a avut încredere că totul va decurge foarte bine. 


Ajunsă acasă, Oana Roman i-a anunțat pe fanii de pe Instagram că totul a decurs bine, iar mama ei este într-o stare bună. 


„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a declarat Oana Roman, pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel