Mama Oanei Roman, probleme grave de sănătate. Aceasta a ajuns din nou pe mâna medicilor

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate ale mamei sale. Mioara Roman a ajuns din nou la spital.

În ultima perioadă, Mioara Roman se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate care nu-i dau pace. De curând, femeia a ajuns din nou pe mâna medicilor. Oana Roman este cea care își ține la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale.Recent, vedeta a mărturisit că se duce din nou la spital cu mama sa pentru a face mai multe investigații, în speranța că vor descoperi motivul pentru care aceasta se simte în continuare rău.

Potrivit acesteia,  i-a fost schimbat tratamentul și a renunțat la o serie de medicamente pe care le avea în trecut. Totodata, Oana Roman a precizat că speră din suflet ca mama ei să fie bine și să-și revină.

”Are un nou tratament, un nou diagnostic, am credința că de acum încolo lucrurile vor fi nici ce în ce mai bune, că o vor ajuta. În urma ultimului RMN pe care l-a făcut doctorii au putut vedea mult mai bine anumite lucruri și i-au prescis un tratament, a renunțat la altele pe care le lua înainte”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

 

În luna februarie, Mioara Roman a fost operată de urgență pentru a i se inlătura colecistul. La acea vreme, fiica sa Oana anunța cu îngrijorare problemele de sănătate prin care trecea mama sa. 


„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman la acea vreme.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel