Mama Minodorei, la un pas de moarte: „Infarct la stomac. Ni s-a spus că are șanse minime”

Data publicării:

Minodora a trecut prin clipe de groază, în ultimele săptămâni. Mama artistei a fost grav bolnavă, iar medicii îi mai dădeau doar 2% șanse de supraviețuire. 

Minodora a lipsit din spațiul public, în ultima vreme. Artista a trecut printr-un adevărat coșmar, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama sa. 

Minodora a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde a povestit că mama sa a fost la un pas de moarte, iar medicii îi mai dădeau doar 2% șanse de supraviețuire. Artista crede că e un miracol faptul că mama sa a fost salvată. 

Aceasta a povestit că starea mamei sale a debutat cu o semipareză, care, pe fondul căreia s-au declanșat mai multe probleme de sănătate.  Femeia se afla la țară, în momentul în care a început să se simtă rău. Familia a dus-o imediat la spital, însă, după trei zile, starea ei continua să se deterioreze, astfel că au mutat-o la alt spital. 
Mama artistei a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, care a durat 6 ore. Diagnosticul medicilor a fost infarct la stomac. Ulterior, starea ei s-a deteriorat și a făcut și septicemie. Potrivit artistei, problema ar fi fost faptul că medicii nu i-au descoperit diagnosticul la timp. 


„A făcut o semipareză pe partea stângă. Era la țară cu tata și i s-a făcut rău. După care a acuzat o durere foarte mare la stomac. Eu eram la București..

Avea gura așa, într-o parte.. Tata m-a sunat, am chemat Salvarea. A fost internată 3 zile, și acolo nu s-a întâmplat nimic, nu i-au depistat diagnosticul. Ea acuza în continuare dureri foarte mari de stomac.

După trei zile am stabilit să o ducem la Timișoara de urgență, unde a intrat direct în operație”,  a declarat Minodora, în emisiunea de la PRO TV, potrivit Click. 


Ce este infarctul la stomac

Minodora spune că medici timișoreni au operat-o de urgență pe mama sa, explicând că starea acesteia se agravase din cauză că nu primise gtratamentul corespunzător. 


„Există infarct la orice organ, e un cheag de sânge care se oprește undeva. După semipareză, cheagul s-a oprit la stomac. Mi s-a spus că am venit un pic târziu, domnul doctor a operat-o în jur de 6 ore. După ne-a spus că e susținută de aparate și doar dacă Dumnezeu dorește să revină printre noi o va face. Am fost la un pas să o pierdem, e mare minune că trăiește. Ni s-a spus că sunt șanse minime. Doar 24 de ore ne-a dat doamna anestezistă, după operație.”, a mai spus Minodora, cu emoție în glas, dar recunoscătoare că a luat sfârșit calvarul. Și de Paște, artista era cu mama ei prin spitale”, a mai spus artista pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel