Mama lui Theo Rose dă de pământ cu Carmen Harra, după ce a prezis sfârșitul relației cu Anghel Damian: „Și dacă nu ține, este problema lor”

Data publicării:

Nina Diaconu, mama lui Theo Rose îi dă replica celebrei clarvăzătoare Carmen Harra, după ce aceasta a declarat că fiica ei și Anghel Damian nu ar fi compatibili. 

Carmen Harra, clarvăzătoarea care a prezis destinele și divorțurile mai multor persoane publice de la noi din țară, a vorbit despre compatibilitatea dintre Theo Rose și Anghel Damian. Recent, a ieșit la iveală faptul că celebra solistă este însărcinată cu regizorul serialului „Clanul”, după doar câteva luni de relație. Chiar dacă acum se iubesc extrem de mult și sunt independenți financiar, Carmen Harra consideră faptul că situația poate deveni asemănătoare cu cea pe care a trăit-o Andreea Bălan cu tatăl fetițelor ei, întrucât cei doi nu ar fi deloc compatibili. 

Mama artistei s-a arătat extrem de deranjată de comentariul pe care l-a făcut clarvăzătoarea și i-a dat replica acesteia.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viața lor! Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația, și dacă nu ține, este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât', a spus, pentru Click!, Nina Diaconu.


Carmen Harra desființează relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Nu sunt suflete pereche. Este ca relația dintre Andreea Bălan și George Burcea”

 

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

 

„Să sperăm că va reuși să prioritizeze relația cu ea”

Principala problemă, care ar putea pune în pericol relație dintre cei doi, este atitudinea lui Anghel Damian, în fața carierei sale de succes. Acesta trebuie să învețe să prioritizeze relația pe care o are cu artista și să comunice, susține Carmen Harra. 

„Eu văd asemănarea situației care a existat între Andreea Bălan și George Burcea, pentru că sunt două cazuri foarte similare. Problema este comunicarea între ei. Dacă ei reușesc să comunice, dacă reușesc să se înțeleagă în timp, atunci relația poate să rezite. Problema este însă și la el. El este motivat de succesul lui personal, este interesat în reușita lui personală. Să sperăm că va reuși să prioritizeze relația cu ea, dincolo de interesele lui personale. Să sperăm că acest copil îi unește și îi face mai maturi. Nu este o relație simplă, e o relație care poate deveni extrem de complicată în timp, pentru că energetic se pot crea conflicte.”, a continuat clarvăzătoarea.

 

Ce viitor îi prezice Carmen Harra lui Theo Rose

Dacă pe plan personal, clarvăzătoarea vede câteva probleme, când vine vorba de carieră însă, aceasta spune că Theo Rose va avea parte doar de succes. 

„O văd foarte de succes. Dacă ea este urmărită și ajutată, succesul e garantat. Singură este mai greu să se descurce, însă sprijinită o s-o ducă la un succes extraordinar. Are foarte mult potențial, este foarte frumoasă și ambițioasă. Un om cald, iubitor și plăcut de lume, cu toate șansele de reușită.”, a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel