Mama lui Stephan Pelger, declarații halucinante, la slujba de comemorare a fiului său: "M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Stephan Pelger, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Stephan Pelger, instagram

Mama lui Stephan Pelger a făcut o serie de declarații șocante, la slujba de comemorare a fiului său.

Ziua de 8 iunie 2023 a fost una neagră pentru showbiz-ul românesc. Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în propria locuință, după ce și-a pus capăt zilelor. Regretatul designer se confrunta cu depresia de mai mul timp. Acesta a vorbit de nenumărate ori despre problemele cu care se confruntă și chiar mergea la dezintoxicare, pentru a se face bine. 

Mama lui Stephan Pelger, declarații halucinante, la slujba de înmormântare a fiului său

Astăzi, 15 iunie, a avut loc slujba de comemorare a lui Stephan Pelger, susținută de Episcopul Bisericii Luterane, care a făcut și o rugăciune pentru regretatul creator de modă. Apropiații regretatului designer au trecut prin fața urnei în care a fost depusă cenușa lui Stephan Pelger și să-și ia rămas-bun de la el. Mama adoptivă a creatorului de modă a fost cea care a luat decizia ca fiul său să fie incinerat,iar urna cu cenușa acestuia să fie trimisă în Germania, pentru a fi înmormântat alături de tatăl său.

La slujba de comemorare a lui Stephan Pelger au fost prezente mai multe vedete din showbiz, dar și mama adoptivă a designerului, care a venit din Germania pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum. În momentul în care Stephan s-a stins din viață, mama sa era internată într-un spital din Germania. Medicii au sedat-o pe femeie înainte să-i dea cumplita veste. 

Slujba de înmormântare a lui celebrului designer a avut loc la Capela Cimitirului Evanghelic-Luteran din București, ia mama sa a ținut un discurs halucinant în memoria fiului său. Mai exact, femeia a mărturisit faptul că s-a rugat ca Dumnezeu să-i curme suferința, deoarece știa prin câte greutăți și traume a trecut. 

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!', a spus mama lui Stephan Pelger, potrivit Playtech.

Stephan Pelger se confrunta cu probleme financiare

Unul din prietenii lui Stephan Pelger a povestit că acesta se confrunta cu probleme financiare, motiv pentru care era foarte supărat. De asemenea, bărbatul a mărturisit că regretatul designer s-a arătat dezamăgit de mai multe persoane și că și-a vărsat supărările în mai multe pahare de vin.

„Sâmbătă seara am ieșit cu el, trebuia să ne vedem și duminică, dar eu am plecat de urgență la Brașov, nu am mai apucat. Ne-am văzut la restaurant, la Cosmin (localul unde Pelger avea să meargă și cu o zi înainte de a se sinucide). Era supărat pentru că nu avea bani, cred că ăsta era singurul motiv. Și dezamăgit de anumite persoane. A băut foarte mult și atunci.

I-am spus: `lasă, că-ți revii și cu banii și dai drumul la atelier`. El mi-a zis că nu va mai da drumul la niciun atelier. L-am întrebat: `ce vrei să faci de acum înainte`. A zis: `nu știu, o să văd`', a povestit Alexandru Stroie, citat de cancan.ro.

„El își vedea de viață, îl apăsa partea financiară”

„Mi-a spus despre viața lui, despre copilărie. Cel mai bine i-a fost când cocheta cu presa, cu evenimente… Dar ajunsese, acum, așa, într-un con de umbră. Din ce în ce mai puțină lume îl chema.

El își vedea de viață, îl apăsa partea financiară. Mi-a zis că regretă foarte mult că a avut contracte foarte mari, dar a tocat banii pe chartere, pe restaurante, pe toate astea. Mi-a zis: `practic, mi-am bătut atunci joc de bani`. Iar acum îi e greu. El nu a putut să doarmă sâmbătă noaptea. El a vrut să mai stau, trebuia să ieșim a doua zi cu niște prietene de-ale lui', a încheiat Alexandru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel