Mama lui Răzvan Fodor, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu aceasta: „Patru șuruburi și o plăcuță de titan”

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa instagram

Răzvan Fodor trece prin momente delicate, după ce mama lui a ajuns de urgență pe masa de operație.

Răzvan Fodor trece prin clipe grele. Prezentatorul a mărturisit pe rețelele de socializare că este extrem de supărat din cauza faptului că mama lui se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Acesta a povestit că cea care i-a dat viață a suferit o accidentare la picior, după ce a mers pe unde nu trebuia. Acum, femeia are piciorul în ghips, după ce a fost operată de urgență. 

Aceasta s-a ales însă cu patru șuruburi și o plăcuță de titan la nivelul membrului respectiv, în urma operației suferite de curând. Cu toate astea, Răzvan Fodor a încercat să facă haz de necaz spunând că cea care i-a dat naștere ar fi făcut... „parkour”.

„Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Razvan Fodor (@razvan_fodor)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel