Mama lui Nicolo Zaniolo a răbufnit la adresa Mădălinei Ghenea: "Nu e cu mult mai tânără decât mine"

Data publicării:
Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniola, foto Instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniola, foto Instagram

Mama lui Nicolo Zaniolo se opune relației fiului ei cu Mădălina Ghenea. Aceasta a răbufnit și  aruncat cuvinte grele la adresa frumoasei românce.

Nicolo Zaniolo se află în centrul mai multor scandaluri, ca urmare a relației cu frumoasa româncă, Mădălina Ghenea. Deși Mădălina Ghenea a infirmat faptul că formează un cuplu cu tânărul fotbalist de la AS Roma, mama lui Zaniolo i-a transmis că nu o dorește ca noră.

Lucrurile sunt cu atât mai complicate cu cât Sara Scaperrotta, fosta iubită a lui Nicolo Zaniolo a anunțat imediat după despărțirea lor că este însărcinată. Acest lucru a fost confirmat și de mama fotbalistului italian.

"Am vrut să păstrăm lucrurile liniștite și private(...) Sara a fost întotdeauna tratată ca un membru al familiei. De îndată ce am aflat că așteaptă un copil, el ne-a sunat și era foarte schimbat. Nu mai era îndrăgostit de ea. M-am oferit să o duc la doctor, dar ea a plecat și nu am mai auzit de ea de atunci. Cu siguranță nu a fost alungată din casa lor unde locuiau împreună și, de fapt, am auzit că l-a blocat pe social media. Este adevărat că a avut deja un avort în urmă cu șapte luni și situația a fost neplăcută și atunci, deoarece s-au despărțit și apoi s-au reîntâlnit. Nu erau suficient de maturi pentru a merge pe acea cale. ", a spus Francesca Costa unui post de radio din Italia, potrivit publicației Football Italia.

Totodată, Francesca Costa, mama lui Nicolo Zaniolo se opune relației fiului ei cu românca în vârstă de 33 de ani. 

"Nu sunt absolut deloc de acord cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine", a mai adăugat mama lui Nicolo Zaniolo.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel