Mama lui Mihai Mitoșeru se află la Terapie Intensivă. Care este starea ei de sănătate

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru a ajuns la Terapie Intensivă după ce au apărut complicații în urma operației. 

Mihai Mitoșeru și mama lui trec prin momente foarte grele în ultima perioadă. Doamna Mitoșeru a fost diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom, iar medicii au fost nevoiți să o opereze. În urmă cu câteva zile, Oana Roman făcea un apel disperat către toți oamenii pentru a o salva pe Camelia Mitoșeru. Vedeta le cerea oamenilor să doneze sânge fiindcă mama lui Mitoșeru avea nevoie de o doză mare pentru a trece cu bine peste operație.


Chiar dacă după intervenția chirurgicală, Mihai Mitoșeru îi anunța pe fanii de pe Facebook că operația mamei lui a decurs bine, se pare că acum au apărut câteva complicații și a fost nevoie ca doamna Camelia să fie transferată la Terapie Intensivă, potrivit Antena Stars. 


„Operatia s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, Domnului Profesor Ciurea și tuturor celor care au fost lângă noi”, a scris în urmă cu patru zile Mihai Mitoșeru pe pagina de Facebook. 


Se pare că din cauza vârstei înaintate și a problemelor de sănătate pe care Camelia Mitoșeru le are, au apărut câteva complicații după operație. Surse apropiate spun că s-au spart câteva vase de sânge chiar în zona operației, iar medicii au decis că o vor mai ține sub supraveghere medicală. Doamna Mitoșeru este conștientă acum și poate comunica cu persoanele din jur. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel