Mama lui Mihai Mitoșeru a fost luată din nou cu ambulanța. De ce a ajuns actrița pe mâna medicilor

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook

Chiar dacă în urmă cu doar 6 zile a fost externată din spital, se pare că mama lui Mihai Mitoșeru a avut nevoie din nou de îngrijirea medicilor. 

În urmă cu două săptămâni, Mihai Mitoșeru trecea prin clipe grele alături de mama lui. Actrița avea nevoie urgentă de sânge pentru o operație extrem de complicată. Mama prezentatorului TV a fost diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom. Operația a fost un real succes, iar în urmă cu doar 6 zile, mama lui Mihai Mitoșeru a fost externată din spital. 


”Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mia departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars, în urmă cu câteva zile.


Din cauza medicamentelor puternice și a regimului alimentar foarte strict, Camelia Mitoșeru ar fi fost găsită deshidratată, aproape leșinată. Tocmai de aceea, Mihai Mitoșeru a decis să sune la ambulanță, potrivit Antena Stars. 


Camelia Mitoșeru se simte mai bine acum, dar din păcate se confruntă și cu imposibilitatea de a vorbi, potrivit aceleiași surse. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel