Mama lui Mihai Mitoșeru a fost externată. Cum se simte actrița: ”A oscilat de la un diagnostic la altul”

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost externtă, după ce a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Doctorii au oferit noi detalii despre starea ei de sănătate.

Fericire mare în familia lui Mihai Mitoșeru. După ce, în urmă cu o saptămână, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență pe masa de operație, acum actrița a fost externată.

Potrivit declarațiilor medicului care a operat-o pe mama lui Mihi Mitoșeru, aceasta se simte mult mai bine și nu mai are deficit de mișcare. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că doamna Mitoșeru este complet vindecată.

”Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mia departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars.

Deși starea Cameliei Mitoșeru a fost instabilă, actrița a reușit să treacă cu brio peste acest moment neplăcut din viața ei. Acum, mama lui Mihai Mitoșeru se recuperează foarte bine și chiar are voie să iasă la aer curat.

”Poate să coboare în câteva zile din locuință, să iasă la aer, dar nu mai mult. Familia a devenit extrem de cooperantă. Acum a început partea de recuperare și se va merge foarte bine. S-a internat în februarie, din cauza unei afecțiuni cranio-cerebrale, care apar în special la doamnele în vârstă. O dată cu scăderea estrogenii apar asemenea tumori de genul. Fenomenele sunt minime la început: tulburări de echilibru, de concentrare. Și a oscilat de la un diagnostic la altul, așa că s-a hotărât intervenția chirurgicală. A durat mult vreo 9 ore și ceva.”, a mai adăugat medicul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel