Mama lui Lucian Viziru s-a vindecat de COVID. Cum se simte acum: „Mi-a fost frică să nu o pierdem”

Data publicării:
Lucian Viziru, Augustin Viziru și mama lor. Foto Facebook
Descriere foto: Lucian Viziru, Augustin Viziru și mama lor. Foto Facebook

Actorul Lucian Viziru, fratele mai mare al lui Augustin Viziru, a făcut declarații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a fost externată din spital. Femeia a fost infectată cu noul coronavirus. 

La finalul lunii martie, Augustin Viziru anunța că a dus-o pe mama sa la spital, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit, fiind infectată cu noul coronavirus. Femeia a avut o formă gravă a bolii și a necesitat ajutorul aparatelor pentru a putea respira, 


„Am dus-o la Matei Balș cu Salvarea și totul este bine. Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru la vremea aceea


Fratele lui Augistin Viziru, actorul Lucian Viziru, este stabilit în Germania de 7 ani. În momentul internării mamei sale, aflat peste hotare, Lucian a fost nevoit să țină legătura cu mama sa prin telefon. Acesta mărturisește că a fost extrem de îngrijorat de starea mamei sale.

Din fericire, după ce a stat internată 10 zile în spital, mama celor doi actori a trecut cu bine peste boală. 

 

„A stat aproximativ 10 zile în spital. A fost bolnavă. Am vorbit cu ea în fiecare zi pe What’s App. Chiar mi-a fost frică să nu o pierdem pentru că s-a simțit rău. A tușit întruna. Chiar a fost foarte rău. În cele din urmă, au dat-o afară din spital. Nu mai aveau suficiente paturi pentru ceilalți bolnavi de COVID-19. Acum este bine. Este acasă, este sănătoasă și, Doamne-ajută, așa să fie în continuare”, a declarat Lucian Viziru la ProTV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel