Mama lui Leonard Miron, reacție dură după ce a aflat că Miguel este iubitul fiului său: „Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

Data actualizării: | Data publicării:
Leonard Miron și iubitul său. Foto Facebook
Descriere foto: Leonard Miron și iubitul său. Foto Facebook

Leonard Miron nu și-a ascuns public orientarea sexuală, ba chiar a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Miguel, de aproape 20 de ani. Fostul prezentator TV recunoaște însă că i-a fost extrem de dificil să vorbească lucrurile acestea cu mama sa, iar atunci când a făcut-o, femeia a avut o reacție extrem de dură.

Leonard Miron povestește că i-a recunoscut mamei sale că are o relație cu Miguel, cu doi ani înainte ca femeia să se stingă din viață. La vremea aceea, mama prezentatorului TV a refuzat să-i mai vorbească. 


 „Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: Atunci i-am spus: <și dacă eu sunt la fel?> I-am zis: . Atunci mi-a zis: I-am zis: . Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron, miercuri, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. 


Mama prezentatorului TV a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în 2013 și a refuzat să urmeze tratamentele prescrise de medici. În 2015, femeia s-a stins din viață. 


„Am avut o relație cu o femeie și cu un bărbat în același timp”

 

Leonard Miron a mărturisit că, în urmă cu 30 de ani, a avut relații atât cu femei cât și cu bărbați în același timp. De asemenea, fostul prezenhtator TVR recunoaște că relația cu iubita sa era doar de fațadă. 
 „A fost o perioadă în care am avut o relație cu o colegă de facultate din aceeași grupă și, în aceleași timp, eram cu prima mea relație vorbind de bărbați. Nu a fost corect. Era în anii '90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relațiile între persoane de același sex. Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu știa, dar domnișoara nu știa, nu am avut puterea să-i spun, a descopert din altă parte”, a mai povestit Leonard Miron, la Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel