Mama lui Florin Pastramă, prima reacție după separarea fiului de Brigitte. Care este motivul pentru care acesta nu mai vrea să se întoarcă acasă

Data publicării:
Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram

Mama lui Florin Patramă a reacționat, după ce fiul ei a decis să plece de acasă. Acesta i-a mărturisit mamei sale și motivul pentru care nu vrea să se mai întooarcă.

Florin Pastramă s-a hotărât să se întoarcă în casa părintească pentru a-și rezolva problemele financiare ale familiei, iar acest lucru a afectat-o foarte mult pe Brigitte. 

Imediat după ce a ajuns în casa în care a copilărit, Florin a pus mâna pe telefon și și-a sunat mama aflată în spital și i-a mărturisit decizia pe care a luat-o. Mai mult decât atât, soțul brunetei i-a povestit mamei sale întreaga poveste cu banii care l-au făcut să se separe de partenera sa, cel puțin pentru o perioadă. Cea care i-a dat viață vedetei nu i-a venit să creadă, dar și-a susținut fiul.

”Nu știu de ce i-a oprit banii, pentru că creditul e din anul 2008, nu e de acum”, a spus mama lui Florin Pastramă imediat ce acesta i-a mărturisit că s-a reîntors în casa părintească pentru o perioadă.

Florin Pastramă a recunoscut că îi este foarte greu să stea departe de soția sa și că îi duce dorul, dar cu toate astea nu vrea să se întoarcă acasă pentru moment.

”Mi-e dor de Brigitte, dar nu vreau să mă întorc înapoi, mai important e să-mi rezolv problema”, a ținut să precizeze Florin Pastramă, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel