Mama lui Florin Pastramă, prima reacție după separarea fiului de Brigitte. Care este motivul pentru care acesta nu mai vrea să se întoarcă acasă

Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Florin și Brigitte Pastramă, sursa instagram

Mama lui Florin Patramă a reacționat, după ce fiul ei a decis să plece de acasă. Acesta i-a mărturisit mamei sale și motivul pentru care nu vrea să se mai întooarcă.

Florin Pastramă s-a hotărât să se întoarcă în casa părintească pentru a-și rezolva problemele financiare ale familiei, iar acest lucru a afectat-o foarte mult pe Brigitte. 

Imediat după ce a ajuns în casa în care a copilărit, Florin a pus mâna pe telefon și și-a sunat mama aflată în spital și i-a mărturisit decizia pe care a luat-o. Mai mult decât atât, soțul brunetei i-a povestit mamei sale întreaga poveste cu banii care l-au făcut să se separe de partenera sa, cel puțin pentru o perioadă. Cea care i-a dat viață vedetei nu i-a venit să creadă, dar și-a susținut fiul.

”Nu știu de ce i-a oprit banii, pentru că creditul e din anul 2008, nu e de acum”, a spus mama lui Florin Pastramă imediat ce acesta i-a mărturisit că s-a reîntors în casa părintească pentru o perioadă.

Florin Pastramă a recunoscut că îi este foarte greu să stea departe de soția sa și că îi duce dorul, dar cu toate astea nu vrea să se întoarcă acasă pentru moment.

”Mi-e dor de Brigitte, dar nu vreau să mă întorc înapoi, mai important e să-mi rezolv problema”, a ținut să precizeze Florin Pastramă, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 mai 2021, 07:42 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience