Mama lui Florin Pastramă este internată în stare gravă la spital. Afaceristul i-a trimis un mesaj emoționant lui Brigitte Sfăt din fața spitalului

Data publicării:
Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto

Florin Pastramă i-a transmis soției sale un mesaj emoționant, chiar din fața spitalului unde mama sa se află internată în stare gravă.

Florin Pastramă trece prin  momente grele, după ce mama lui a fost internată în stare gravă la Institutul Clinic Fundeni din București. Potrivit puselor afaceristului, Florentina Pastramă se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar medicii fac eforturi mari pentru ca ea să se vindece. În urmă cu mai bine de cinci luni, soacra lui Brigitte Pastramă a suferit un infact, chiar cu câteva ore înainte de ziua sa de naștere.

Bărbatul stă ore întregi în fața spitalului unde mama lui primește îngrijiri medicale. Acesta a ținut să-i transmită și un mesaj soției sale, Brigitte Pastramă.

“Din păcate, mama mea este foarte bolnavă. (…). A început să țipe, să urle ca să stau eu cu muncitorii… Pentru mine mama mea e cea mai importantă, nu pot să stau cu muncitorii când mama e la spital. Am o singură mamă, tatăl meu a murit. (…). Am doi ani de zile cu tine, eu vreodată ți-am întors cuvântul? Nu am tras cu tine la aceeași căruță? Brigitte, gândește-te că e un Dumnezeu sus!”, a spus afaceristul în cadrul show-ului pe care îl au la Antena Stars.

În ultima perioadă, între soții Pastramă au existat tot mai multe tensiuni din cauza banilor, motiv pentru care, la un moment dat, Florin Pastramă a decis să plece de acasă. La doar două săptămâni după ce Florin Pastramă s-a întors acasă, între cei doi a avut loc o nouă discuție aprinsă din cauza faptului că bărbatul nu a vrut să se ocupe de muncitorii ccare au venit să repare gardul.

“I-am promis lui Brigitte că mergem la convenția notarială să facem departajarea de bunuri. Am mers frumos la notariat, am făcut tot ce a spus Brigitte. (…). I-am promis că îi rezolv terenul pe care l-a luat de la noi, nu avem să îi dăm bani, nu are să îmi dea bani, suntem pe zero, mi-a achitat terenul. (…)”, a mai declarat Florin Pastramă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel