Mama lui Dorian Popa va ajunge de urgență pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă

Data actualizării: | Data publicării:

Dorian Popa a anunțat că mama lui va ajunge de urgență pe masa de operație. Femeia se confruntă cu o problemă extrem de gravă.

În urmă cu câteva minute, Dorian Popa le-a spus fanilor pe InstaStory că este nervos din cauza faptului că este foarte aglomerat și trebuie să ajunge de urgență la spital cu mama lui. Artistul nu a dat mai multe detalii despre probleme cu care se confruntă cea mai dragă persoană din viața lui.

”Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e că trebuie să ajungi cu maica-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic că Bucureștiul e blocat și dacă bagi o averie și începi să te descurci puțin încep să te înjure toți, că cine să se gândească că ai o urgență”, a spus Dorian Popa pe InstaStory.

Acum, Dorian Popa s-a filmat în bolidul său alături de mama lui. Deși amândoi erau cu zâmbetul pe buze, mama artistului trebuie să ajungă pe masa de operație, după ce i-a fost găsită o piatră de 14 milimetrii, care i-a coborât pe ureter. De asemenea, artistul a precizat că mama lui intenționa să facă această operație peste două săptămâni, însă medicul i-a spus că situația este destul de gravă, motiv pentru care va fi operată sâmbătă.

 

"Norocoși noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că mamișor este un zâmbet toată. Problema este că ea este un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 milimetrii, adică 1,4 centrimetrii. Mamișor voia să rezolve problema peste două săptâmâni că are o nuntă, dar doctorul i-a spus că sâmbătă, dacă vrea să mai ajungă la nuntă. Mulțumim tuturor pentru înțelegere și energie.", a spus Dorian Popa pe InstaStory.

Mama lui Dorian Popa a ținut să adauge faptul că ea a crezut că tot răul vine de la excesul de mâncare pe care l-a făcut odată cu Sărbătorile Pascale.

"Tragedia este că mi-a trecut răul pe care eu îl puneam pe seama oului de la Înviere. Noi chiar am făcut glume pe vlog că îi este rău că a mâncat prea mult de Paște, când, de fapt, cataroiul" , a spus Dorian Popa și mama lui.

Dorian Popa a ținut să le arăte fanilor și ecografia mamei sale și cu arată piatra descoperită. De asemenea, artistul a menționat că mama lui a avut mare noroc că este vaccinată împotriva coronavirusului.

"Uitați-vă puțin cam cât de mare se vede pe ecografie pietroiul, unul la mână. Și doi la mână, vă spune fratele vostru, din suflet, ca un fiu stresat de situația dată, nu aveți idee cât a contat că mamișor este vaccinată", a mai spus Dorian Popa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel