Mama lui Daniel Onoriu, primele declarații, după ce fiul său a ajuns în arest. Fostul pilot de curse s-a autodenunțat: ”E nedrept să stea acolo”

Data actualizării: | Data publicării:
Jeni Onoriu, foto TVR
Descriere foto: Jeni Onoriu, foto TVR

Mama lui Daniel Onoriu a făcut primele declarații, după ce fiul ei s-a autodenunțat poliției și a ajuns în arest. 

Daniel Onoriu a ajuns în ares, după ce a încălcat ordinul de restricție emis pe numele său. Fostul pilot de curse a decis să se autodenunțe poliției, în momentul în care a ajuns la domiciliul încă soției sale, deși nu avea voie. 

Mama lui Daniel Onoriu, primele declarații, după ce fiul său a ajuns în arest

După ce Daniel Onoriu a ajuns în arest, mama fostului pilot de curse a făcut primele declarații. Femeia a mărturisit că fiul ei încă o iubește pe Isabela și, deși nu mai există cale de împăcare, acesta nu poate accepta situația. 

”El a mers în seara respectivă la ea, eu eram cu avocata lui în mașină și el s-a dus cu altcineva în mașină. L-am urmărit să vedem ce face, unde merge, că nu îmi venea să cred că merge spre Isabela, cum el ne-a spus. El a mers la Isabela, a sunat la poliție ca să se autodenunțe că el e acolo jos, că el nu poate să trăiască fără ea și a venit poliția și după l-au luat. Nu l-au luat cu cătușe. El e un om slăbit, el e jumătate ca și Daniel, la numărul de kilograme”, a spus mama lui Daniel Onoriu, pentru Spynews.ro.

Jeni Onoriu a mărturisit că fiul său se află în arest pentru următoarele 30 de zile și că i-a dus acolo toate cele necesare.

”El a fost ulterior dus la poliție, s-au luat declarații, s-au făcut investigații. El este bine acum, am stat ieri de vorbă față-n față. Am dreptul la vizită. I-am dus ce trebuie, lenjerie, pilotă, în afară de mâncare, schimburi”, a mai zis femeia.

Mama lui Daniel Onoriu speră ca fiul ei să fie plasat în arest la domiciliu, miercuri când se va face recurs. 

”Urmează ca miercuri să se facă recurs, atunci se va decide dacă va mai fi arestat sau poate îi va da arest la domiciliu, asta va decide instanța. Eu consider ca mamă că nu are puterea necesară de-ai face rău cuiva, el vrea doar să se împace cu Isabela și nu înțelege de unde au pornit toate discuțiile astea între ei și au ajuns atât de departe”, a mai zis ea.

Vrea să o contacteze pe Isabela Onoriu

”Nu a încercat să vorbească cu noi, dar sper să facem procedurile astea legale că sa pot vorbi cu ea. Vreau să o chem la mediere, chiar dacă nu se împacă, măcară să-și retragă plângerea, să găsim o cale de a scăpa Daniel. E nedrept să stea Daniel acolo, el nu e om de a stat închis sau de a face rău”, a mai zis Jeni Onoriu.

Daniel Onoriu, mesaj sfâșietor pentru Isabela, din spatele gratiilor

„Sunt arestat. Gândurile mele le scriu de la Secția 5 Poliție. Sunt asistat de avocații mei și urmează să fiu în fața unui procuror care va decide dacă voi fi arestat sau nu. Isabela mea frumoasă mi-a făcut plângere și a obținut ordin de restricție de a nu mă apropia la 300 de m de ea. Soția mea, iubirea vieții mele, aveam visuri împreună. Urma să facem hotel împreună. Urma să facem copii împreună. Urma să primim milioane de euro (știi tu de unde). Te-am cunoscut pe Facebook, m-am îndrăgostit de tine cumplit de tare încât te-am luat de nevastă a doua zi. Îți aduci aminte de noi? (…)

Azi, am viață, dar am viață degeaba, cum să trăiesc eu fără tine? Ești o femeie curată, o femeie sinceră, care nu a stat niciodată cu mine din interes, iar din acest motiv te iubesc din toată inima mea (…) Eu nu te mai caut, nu mai insist să ne împăcăm și te rog să te rogi iar la Dumnezeu să nu fiu închis”, o parte din scrisoarea pe care Daniel Onoriu i-a trimis-o Isabelei, conform Cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel