Mama lui Cabral, apel la 112 pentru un diagnostic GREȘIT: Am edemul lui Quincke, sună repede, mi-e rău, mă SUFOC!

Cabral și mama sa, sursa instagram
Descriere foto: Cabral și mama sa, sursa instagram

Cabral a povestit despre momentul în care mama sa și-a pus un diagnostic greșit din cauza unei cărți. Ce i-au spus medicii de pe Ambulanță.

Nu este un secret că fiecare dintre noi se îndreaptă către "doctor Google" atunci când simțim vreo durere sau când avem impresia că avem un simptom ciudat sau că suferim de o anumită boală. 

De multe ori ne diagnosticăm singuri, fără să ne dăm seama când de rău e să o facem. 

Recent, Cabral a fost întrebat care a fost cel mai grav diagnostic pe care și l-a pus singur, iar celebrul prezentator a povestit despre un moment cu mama sa, care s-a diagnosticat singură din cauza unei cărți. 

"Mama e șefa diagnosticelor. Mi-a zis: Mamă, am edemul lui Quincke, sună repede la 112, mi-e rău!"

"Mama e șefa diagnosticelor. Mama a primit prin 2005 -2006 un almanah medical. Mulți oameni au acasă un dicționar cu medicamente, în sfârșit, dar mama a primit un almanah cu toate boalele pământului. Și la un moment dat eram în Buftea, filmam și sună telefonul și zice mama: Mamă, am edemul lui Quincke, sună repede la 112 că eu nu prind linie, mi-e rău!

Eu prost de mic, sun la 112! Eu am zis că mama a crescut totuși doi copii, unul Doamne ferește și unul, sorămea, Doamne ajută... am zis că e serios.

Și am sunat la 112, bună ziua, bună ziua, numele meu este, mama mea are Edemul lui Quincke și este acasă, se simte rău. Cum adică se simte rău? Se sufocă! Eu am zis ce mi-a zis mama.

Eu în timpul ăsta am plecat de la filmare din Buftea și dăi spre casă, spre Berceni, din Nord spre Sud, ca orice sărac care se întoarce către casă.

Mă sună de la salvare, zice că nu găsește adresa, sun la un vecin, iese un vecin, vine alt vecin... a fost nenorocire. Efectiv nenorocire! Era perioada aia în care erau patru salvări și două stricate. Bă băiatule, ajung acasă și mama cu fundul pe bordură, vorbea cu domnii de la ambulanță.

Eu ajung acasă, tot transpirat, alb la față... dacă pot spune așa și mă ia ăla de la salvare de-o parte și zice: Ăăă, mama dumneavoastră... când a fost diagnosticată cu Quincke?

Zic: Nu știu, așa mi-a zis ea la telefon!

Zice: Bine, luați-i almanahul ăla medical, că o să sune încontinuu!

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 apr 2022, 12:56 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience