Mama Laurei Stoica, devastată de durere, la aproape 15 ani de la moartea fiicei sale: ”Parcă a fost ieri”

Data actualizării: | Data publicării:
Laura Stoica, sursa facebook
Descriere foto: Laura Stoica, sursa facebook

La 15 ani de când Laura Stoica a plecat dintre noi, mama artistei este îngenunchiată de dorul ei. Aceasta a făcut și mărturisiri emoționante despre cea mai mare pierdere.

Pe data de 9 martie se împlinesc 15 ani de când Laura Stoica a plecat dintre noi. Regretata artistă s-a stins din viaţă pe data de 9 martie 2006, într-un cumplit accident rutier. Cu toate că timpul a trecut, rănile familiei nu s-au vindecat, iar mama Laurei continuă să fie îngenuncheată de dorul fiicei sale.

Mama artistei a mărturisit că nu trece nici o zi fără să se gândească la fiica ei și la toate momentele petrecute împreună. Data de 9 martie este o zi cumplită pentru familia artistei, care trebuie să retrăiască cea mai neagră zi din viața lor.  În această zi, întreaga familie a artistei merg la cimitir pentru a-i duce flori și pentru a-i aprinde o lumânare.

”Noi în fiecare an mergem la mormânt la fiica mea, și în martie, și în octombrie, de ziua ei, ne întâlnim cu toții. Suntem un grup de persoane din care fac parte și prietene de-ale ei, cele mai apropiate, care au rămas aproape și de noi, de familia Laurei… Și mergem împreună la mormânt la ea cu lumânări și flori și ne amintim de ea de fiecare dată… Așa cum ne amintim zilnic în casă sau când mai vorbim la telefon. În luna martie, de obicei o comemorăm în jurul datei de 9 martie, când a urcat la ceruri.”, a declarat mama Laurei Stoica, potrivit click.ro.

Deși au trecut 15 ani de când Laura Stoica a murit, mama artistei mărturisește cu durere în suflet că nu poate concepe faptul că fiica ei cea dragă nu mai este în viață. Cu toate astea, femeia îi mulțumește lui Dumnezeu că Laura Stoica a făcut parte din viața ei.

”Nu prea îmi vine să cred că au trecut atâția ani, parcă a fost ieri! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Laura a fost fiica mea! Am trăit bucurii imense alături de ea și am avut parte de emoții fantastice la spectacolele și la concursurile ei. Așa că, tot ce pot să spun este că îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea!”, a mai mărturisit cea care i-a dat viață regretatei artiste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel