Mama Laurei Stoica, devastată de dorul fiicei sale. Cum își alină Elena Stoica durerea din suflet: ,,O am în gând, amintindu-mi de perioada copilăriei ei..."

Data publicării:
Captură video Youtube/ Muzică de Colecție
Descriere foto: Captură video Youtube/ Muzică de Colecție

Pe data de 9 martie s-au împlinit 9 ani de când  Laura Stoica s-a stins din viață. Mama regretatei artiste este devastată de dorul fiicei sale. 

Pe 9 martie 2006 a avut loc un tragic accident, care a lăsat toată România în lacrimi. În jurul orei 21:00, pe șoseaua București- Urziceni, aveau să moară trei oameni, într-un grav accident rutier. Laura Stoica, care avea doar 39 de ani, împreună cu soțul ei, Cristian Mărgescu, veneau de la un concert de-al artistei, susținut la Urziceni și se îndreptau spre București, când mașina lor a fost izbită frontal de un alt autoturism, care a intrat pe contrasens. În urma accidentului, cei doi au murit, dar și șoferul de 22 de ani, care a produs accidentul.

Chiar cu o săptămână înainte de tragicul eveniment, într-un comunicat de presă, Laura anunţa că va fi mamă, iar două zile mai târziu, regretata artistă a fost invitată în ultima emisiune TV în direct la care a participat, însoțită de logodnicul ei.

Familia artistei este în continuare devastată de dorul acesteia. Elena Stoica, mama regretatei artiste a mărturisit că ascultă melodiile fiicei sale în fiecare zi și se uită mereu la pozele cu ea. 

"Au trecut destul de mulți ani, și cumva pot să spun că m-am resemnat cu acest gând. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple, zilele omului sunt de la El de Sus. Însă o am pe Laura în gând, amintindu-mi de perioada copilăriei ei, de momentele emoționante de la concursurile de muzică. O am pe Laura în ochi prin prisma fotografiilor cu ea care stau în același loc de când nu mai este ea. O am în urechi prin prisma muzicii ei nelipsite din casă, vocea ei, mesajul pieselor. Nu am mai visat-o de mult timp", a mărturisit Elena Stoica pentru Click!

Elena Stoica își alină dorul de fiica sa cu ajutorul nepoților

Mama Laurei Stoica a declarat că nepoții sunt pentru ea cea mai mare alinare. Deși se vizitează foarte rar, aceștia reușesc să se vadă cu ajutorul tehnologiei. 

"Am o nepoată de 17 ani și nepot de 24 de ani. Sunt foarte mândră de ei, ne vizităm rar, dar ne vedem foarte des datorită tehnologiei. Băiatul lucrează in IT, iar fata este la liceu. Mă bucur mult că îi am aproape, chiar și de la distanță", a spus Elena Stoica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel