Mama Elenei Gheorghe, secretul frumuseții sale. Cum se menține la 55 de ani

Data publicării:
Mama Elena Gheorghe, sursa instagram
Descriere foto: Mama Elena Gheorghe, sursa instagram

Mărioara Man Gheorghe, cântăreață de muzică populară și mama artistei Elena Gheorghe, se află în cea mai bună fprmă a ei. Solista a dezvăluit și câteva secrete prin care reușește să aibă un ten perfect și o siluetă armonioasă.

Mărioara Man Gheorghe este una dintre cele mai apreciate ainterprete de muzică populară. La 55 de ani, artista se află în cea mai bună formă a ei și are mare grijă de felul în care arată. Pe lângă ritualul zilnic, mama Elenei Gheorghe a mărturisit că mai frecventează și clinicile de înfrumusețare, la îndemnul fetelor sale.

„Vă spun sincer că, datorită fetelor mele, am început de câțiva ani un ritual de înfrumusețare… Eu am început să folosesc foarte târziu anumite produse, pentru că Dumnezeu și mama mea au fost îngăduitori cu mine și m-au lăsat pe Pământ cu o genă foarte bună, pe care mă bucur că o transmit la rândul meu mai departe. De curând am descoperit mai multe produse, la sfatul fetelor mele. , a declarat Mărioana Gheorghe pentru Click.

Mărioara Man Gheorghe a declarat că, de când a început Postul, a dat jos 6 kilograme. Mai mult decât atât, aceasta mânâncă la ore fixe. Prima masă o ia la 9:00, apoi la 12:00, la 15:00 și la 18:00 se dă stingerea.

„Am slăbit 6 kilograme de la începutul Postului și până acum. Mănânc numai de post, din 3 în 3 ore, deci la ore fixe. Nu consum pâine, am eliminat și zahărul, folosesc îndulcitor de ștevie. Am pus alarma la telefon și-mi sună din 3 în 3 ore. Prima masă o am la 9 dimineața când mănânc de obicei avocado cu crispy de secară, roșie și usturoi, apoi la 12.00 ce am prin frigider, pilaf, spre exemplu, 2-3 guri, apoi pe la 15.00 mănânc fructe și la 18.00 o ciorbiță sau tot orez.

Mănânc puțin și des. Am după mine, în geantă, mereu, batoane, semințe și banane sau alte fructe, atunci când sunt plecată, să nu sar peste mese. Vreau să mai slăbesc încă 3-4 kilograme. Însă eu deja mă simt bine în pielea mea, mă bucur că nu mai am burtă deloc. Mă admir. Pe lângă această alimentație sănătoasă, fac și sport zilnic. În fiecare seară merg pe jos prin parc, de la Clinceni la Bragadiru, merg la pas rapid, nu alerg. Iar dacă plouă afară, am acasă bicicletă și fac 10.000 de paș”, a explicat artista.

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel