Mama Deliei, sacrificii ENORME pentru bani. Dezvăluirile ȘOCANTE făcute de Gina Matache: “Scuipam sânge după ce terminam de cântat”

Data publicării:
Descriere foto: Gina și Delia Matache, foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Gina și Delia Matache, foto Instagram

Mama Deliei a dezvăluit ce sacrificii a făcut a-și întreține familia. 

Mama Deliei a povestit ce sacrificii a făcut pentru a câștiga bani pentru a-și întreține familia. Viața Ginei Matache nu a fost una ușoară. Vedeta a muncit din greu pentru a-și crește cele două fete. Gina Matache a mărturisit că își petrecea destul de puțin timp cu copiii, deoarece era mai tot timpul plecată la evenimente și cântări. 

Mama Deliei cânta până la epuizare pentru bani: “Când e vorba de câștig, muncesc oricât”

Gina Matche a mărturisit cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică, dar și câte sacrificii a făcut pentru avea grijă de familia sa și pentru a avea ce să le pună pe masă. Mama Deliei a declarat că, la un moment dat, a cântat atât de mult, încât scuipa sânge. Cu toate astea, Gina Matache recunoaște că banii au motivat-o si a trebuit să sacrifice multe pentru a-i câștiga.

“De cântat am cântat dintotdeauna, dar am ajuns să fac din asta o profesie pur și simplu din întâmplare. Am văzut că se pot câștiga mulți bani.  Aveam 29 de ani și a trebuit să țin locul cuiva la o nuntă așa, din joacă. Știam câteva cântecele, le-am cântat, am văzut câți bani am luat și m-am gândit: ‘Iote că eu intru în contabilitate și câștig un salariu, dar dacă mă duc la cântări câștig zece salarii.’ Și de atunci așa am făcut. Câțiva ani am mers în paralel cu serviciul, cam șase ani. Îmi țineam serviciul pentru că mă interesa pensia, chiar dacă făceam foarte mulți bani din cântat”, a spus Gina Matache pentru FANATIK. 

Gina Matache:“Filozofia era simplă: luăm bani, mâncăm, nu luăm bani, nu mâncăm”

“Îmi plăcea să cânt și învățam foarte ușor piesele, mai ales dacă îmi și plăceau. Iar la țară, când eram mică, cântăm la coceanul de porumb, pe prispă, toate cântecelele pe care le auzeam în difuzoarele de pe perete, cum era pe vremea aceea. De mică mă visam artistă. Iar când m-am apucat să fac treaba asta am fost motivată de câștig. Toată perioada tinereții mă duceam la Cântarea României, aduceam premii acasă, la serviciu, faimă. Cântam și la serbările de la școală, niciodată nu am fost în pană de idei. Filozofia era simplă: luăm bani, mâncăm, nu luăm bani, nu mâncăm. Din primii bani câștigați, care au însemnat 4 salarii, m-am dus să-mi cumpăr haine de scenă”, a declarat Gina Matache pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel