Mama Claudiei Pătrășcanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău. Ce spune fosta soacră despre afacerist: ”Mi-e rușine de rușinea lui”

Data publicării:
Doina Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Doina Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa instagram/ colaj foto

Mama Claudiei Pătrășcanu i-a adresat cuvinte grele fostului său ginere, Gabi Bădălău.

Mama Claudiei Pătrășcanu continuă să intervină în scandalul cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. După ce și-a exprimat părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu, acum mama artistei l-a luat în vizor pe fostul său ginere, Gabi Bădălău. 

Doina Pătrășcanu a spus despre Gabi Bădălău că și-a pierdut orice formă de respect și că îi este rușine de rușinea lui. Mai mult decât atât, femeia a precizat faptul că fostul său ginere a uitat cât de mult l-a ajutat și că este foarte schimbător.

”Despre fostul ginere al mei, tatăl copiilor nepoților mei, eu rămân fără cuvinte, îmi este rușine de rușinea lui. Nu se poate așa ceva, să nu ții cont de ajutorul pe care îl primești în viață. El joacă tot timpul un meci, dar nu știe cu cine joacă, se contrazice singur. El zice că îi dă divorțul, dar cum de i-l dă dacă o plimbă de doi ani de zile. El acum spune ceva, iar peste 10 minute nu mai e de acord cu ce spune”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu la Xtra Night Show.

 

Ce spune mama Claudiei Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu

 

Doina Pătrășcanu susține că  nu are niciun drept Bianca Drăgușanu să o jignească pe fiica ei pentru că nu a cunoscut-o niciodată.

Mama Claudiei a spus despre fiica ei că este o femeie de casă, care știe cum să-și crească cei doi copii, spre deosebire de Bianca Drăgușanu, care nu stă să se plimbe dintr-o țară în alta cu diferiți bărbați. Totodată, femeia a precizat că dacă ar fi fost mama Biancăi Drăgușanu a doua ar fi desfiat-o, fiindu-i rușine cu așa fiică.

”Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul, până când domnule Capatos, îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia.

Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși... Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei a doua zi o desfiam”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel