Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în scandalul dintre fiica ei și Bianca Drăgușanu: ”Dacă era pe mâna mea...o desfiam”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, Diana Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, Diana Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, sursa instagram/ colaj foto

Mama Claudiei Pătrășcanu o desfințează pe Bianca Drăgușanu, după ce între ea și fiica ei a pornit un adevărat scandal.

Doina Pătrășcanu intervine în scandalul dintre fiica ei, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. Mama Vedetei i-a dat o replică dură blondinei. Aceasta susține că  nu are niciun drept Bianca Drăgușanu să o jignească pe fiica ei pentru că nu a cunoscut-o niciodată.

Mama Cladudiei a spus despre fiica ei că este o femeie de casă, care știe cum să-și crească cei doi copii, spre deosebire de Bianca Drăgușanu, care nu stă să se plimbe dintr-o țară în alta cu diferiți bărbați. Totodată, femeia a precizat că dacă ar fi fost mama Biancăi Drăgușanu a doua ar fi desfiat-o, fiindu-i rușine cu așa fiică.

”Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul, până când domnule Capatos, îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia.

Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși... Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei a doua zi o desfiam”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu la Antena Stars.

 

 Mama Claudiei Pătrășcanu a precizat că, Gabi Bădălău se roagă de fiica ei să-l ierte și chiar la un moment dat a încercat să o pupe, ea refuzând categoric acest lucru. În acel moment, Gabi Bădălău ar fi început să o înjure, să-i vorbească urât, iar acest lucru s-ar fi întâmplat chiar și în preajma copiilor.

”Vine ca un milog, se roage, vrea să o pupe, (n.r. pe Claudia Pătrășcanu) îi spune că vrea să o pupe, s-a întâmplat acum două săptămâni. După 10 minute începe să o înjure, începe să o facă în toate felurile”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel