Mama Asianei Peng a răbufnit la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf. „Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!”

Data publicării:
Sursa foto: Mama Asianei Peng, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf/ facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mama Asianei Peng, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf/ facebook

Mama Asianei Peng a atacat dur familia lui Laurențiu Reghecampf.

Mama Asianei Peng a răbufnit la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf, la scurt timp după ce fiica sa a fost cerută în căsătorie de către Luca, fiul antrenorului de fotbal. Silvana, mama Asianei Peng, a ținut să clarifice faptul că fiica sa nu este de speța Corinei Caciuc, declarându-se nemulțumită de acțiunile lui Laurențiu Reghecampf. 

„Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari”

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nuntă. Luca Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!

Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu banii și bunăstarea lor”, a transmis Silvana Peng, conform click.ro.

Asiana Peng, uimită de reacția mamei sale la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Ulterior, Asiana Peng s-a declarat șocată de reacția mamei sale. 

„Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine. Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează”, a susținut Asiana.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel