Mama Andreei Tonciu, replică ACIDĂ la adresa lui CRBL: „Mi-e milă rău de Andreea și de unde a ajuns”

Data publicării:
Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, captură video PRO TV
Descriere foto: Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, captură video PRO TV

Andreea Tonciu și CRBL și-au adresat cuvinte grele în cadrul competiție Survivor. Mama, dar și soțul vedetei i-au transmis un mesaj tranșant artistului. 

Andreea Tonciu și CRBL au avut o ceartă aprinsă în cadrul competiției Survivor. Artistul i-a adresat brunetei cuvinte grele, care au ajuns și la urechea mamei și soțului Andreei Tonciu. Cei doi nu au putut sta departe de acest conflict și i-au transmis câte un mesaj artistului. 


Mama Andreei Tonciu spune că îi este milă de fiica ei, deoarece știe că îi este foarte greu departe de fiica ei și spune că nu se aștepta la o așa atitudine din partea lui CRBL. 


„Mi-e milă rău de Andreea și de unde a ajuns, în junglă. Din ce văd eu de acasă, mi s-a părut că a fost foarte obiectivă la ceea ce a spus. Ea vorbește numai când vede și când i se pare ceva anormal. S-au încins și mi s-a părut un pic mai dur CRBL, să spunem”, a zis mama Andreei Tonciu într-o emisiune TV. 


Andreea Tonciu le-ar fi spus celor din familie chiar înainte să plece că sigur se va înțelege foarte bine cu CRBL deoarece au mai fost împreună și în alte competiții. Vedeta era sigură că va lega o prieteni frumoasă cu artistul. De aceea, mama brunetei a fost surprinsă când a văzut că fiica ei este jignită chiar de cel care ar fi trebuit să îi fie alături. 


”Deci, ea a plecat cu gândul că vor fi foarte apropiați. A plecat cu <>. Ea nu a crezut niciun minut că va fi așa de dur”, a mai povestit aceasta. 


Soțul Andreei Tonciu, mesaj tranșant pentru CRBL după ce a jignit-o pe iubita lui: „Nu ai pic de demnitate”


Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, a fost șocat de atitudinea lui CRBL și a ținut să îi transmită cu mesaj acestuia. 


”Nu își e rușine să vorbești numai cu p***a? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel