Mama Andreei Bălan a izbucnit în lacrimi. Ce a emoționat-o pe Valeria Bălan: "Plângi? De ce plângi?!"

Data publicării:
Valeria Bălan, sursa instagram
Descriere foto: Valeria Bălan, sursa instagram

Andreea Bălan a reușit să-și emoționeze mama până la lacrimi. Valeria Bălan a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și are milioane de fani care o iubesc, viața vedetei nu a fost una ușoară. Artista are două fetițe minunate de care este tare mândră și care îi fac viața mai frumoasă. Cu toate astea, programul încărcat al Andreei Bălan nu îi permite să se descurce singură cu fetițele, motiv pentru care mama sa o ajută în permanență și îi este alături necondiționat.

Recent, Andreea Bălan a lansat o nouă melodie cu un videoclip extrem de emoționant, cu care a reușit să o facă pe mama sa să plângă în hohote. Valeria Bălan știe prin câte greutăți a trecut fiica sa, motiv pentru care nu s-a putut abține să nu plângă. 

Artista a filmat întreg momentul cu mama sa și l-a făcut public pe rețelele de socializare.

”Plângi? De ce plângi? Te-ai emoționat?”, și-a întrebat Andreea Bălan mama, imediat ce i-a arătat clipul noii sale piese.

 

Valeria Bălan, în lacrimi!

 

Numai o mamă știe câtă durere este în sufletul său când își vede copilul suferind. Valeria Bălan a fost sprijinul necondiționat al artistei, care a trecut prin mai multe greutăți de-a lungul vieții. Cu toate astea, artista a reușit să treacă peste toate datorită fetițelor sale și a celei care i-a dat viață.

 

”E viața noastră, pur și simplu. E viața ta. Te răscolește, îți aduce aminte de toată viața noastră care nu a fost ușoară”, a spus Valeria Bălan, cu lacrimi în ochi, dar mândră de fiica sa.

 

Citește și: George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan după divorț: „M-am simțit singur împotriva tuturor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel