Mama Andei Adam, probleme grave de sănătate în America. Decizia RADICALĂ luată de vedetă: „Familia mea este mai importantă decât orice”

Data publicării:
Anda Adam, captura foto Youtube/ sursa Kanal D
Descriere foto: Anda Adam, captura foto Youtube/ sursa Kanal D

Anda Adam trece prin clipe grele din cauza problemlor de sănătate de care suferă mama ei, stabilită în Statele Unite.

Anda Adam trece prin momente de coșmar din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama ei, stabilită în America. Vedeta a luat o decizie radicală pentru a putea fi aproape de cea care i-a dat viață. Blondina a uimit pe toată lumea când a dezvăluit că se retrage din competiția Bravo, ai stil!. 


Anda Adam spune că trebuie să fie pregătită în orice moment pentru a merge de urgență în America în cazul în care mama ei va fi supusă unor intervenții chirurgicale. 


"M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară.


A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importantă decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani", a declarat Anda Adam, în platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities".


Părinții Andei Adam s-au despărțit în urmă cu mulți ani, tatăl vedetei locuiește în Australia, iar mama în Statele Unite. Femeia nu și-a mai refăcut viața, iar artista este singura persoană care poate fi alături de ea în cazul unei operații. 


"Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo.


Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor", a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel